Kui ostad rollerit,siis kumba eelistad, kas tuunitud või stock. Lisa ka põhjendus miks just üht või teist eelistad.
Mina eelistaks stocki, sest siis saab seda vastavalt enda meelejärgi ehitada,välimust teha ja mootorit tuunida jne tuunitud rollu võib ka olla aga ainult ilma DH-ta (mulle ei meeldi see viimane)
arvan kah seda et kaheotsaga küsimust sest samas kui saaks hea hinnaga tuunitud rolleir ära ei ütleks ja alati saab enda meelejärgi teha kuda tahad samas stocki veits põnevam ehitada aga vb siiski kulukam arvan mina sellest :wink:
Mulle meeldib ka stockist alustada, et siis kõik enda meelejärgi ära teha Siis tunnen ikka oma rollerit naq enda viit sõrme...
Pean ka eelnevatega nõustuma. Stock on väga hea roller, sest temaga saab vägagi pikalt sõita, ilma, et midagi suuremat ära laguneks(kui mingi hooraja tüüp pole). Teed väikest viisi hoolduseid ja asi on vägagi kestev. Samas on väga hea tuunitud roller mis on korralikult kokku pandud. Millel asjad on tasakaalus ja silindri jõule ikka vastavad jupid mis seda kannatavad. Põrguvärk: mõtlen just seda Wildi kokku pandud Benellit. Poleks seda ära müünud, aga benakulu käis rahakotile. Nõme see, et kohe kui ära vahetasin, hakkas benahind langema :S
Ise eelistaks ka pigem stocki .MIngi sport sumpa või rullid võivad olla aga kui ntx uus silku vms,siis eriti ei julgeks osta.
Võtaks tuunitud. Kui ongi mingit käkki keeratud siis seda parandada on odavam kui ise kõik uus tuuning osta. Kindlust lisab ka see kui kaasa saab võimalikult palju originaalosi. Aga kõik oleneb veel sellest kui hullult tuunitud on ja kas sellega seoses on ka midagi ära kaotatud nt suunakad, tagaistuja iste vms.
Tuunitud masina võtaksin ikka, kuna ise väga ei viitsi tuunida, siis oleks parem kui keegi oleks juba pisut võimsaks kerinud masina Kui stock siis võiks olla sportsumps vähemalt
hmm rolleritega võiks alustada stockist ja sellisest millele endal mõistus peale hakkab ja vaikselt arendama/tuunima 8)
oleneb mis tuuning on peal kuid tõesti asi on kaheotsaga. Näiteks juba tuunitud roller on odavam osta kui osta stock roller ning ise tuunima hakata. Isiklikult tahaksin ise teha nii nagu endale meeldib kuid kui leiaks hea hinnaga ilusa ja korraliku tuuninguga rolleri siis ära ei ütleks.
Raudselt tehaseseades! Nähes neid nn tüünitud asju ringiliikumas, siis igasugune mõte selliste ostmisest kaob eos
Oleneb täiesti, kelle tuunitud masin on. Isehakkajate tuuningpille ei usaldaks, ennem ostaks tehaseseades masina, mida ise korralikult tuunida.
Kõige enam eelistan tehaseseadet ja stock värvi.See värv ongi nagu põhiasi tegelikult, kes teab mis sellega muidu tehtud on. Kuna rollerid on suht võrrid siiski on kõige mõtekam osta uus, siis saad kõik oma ära nägemise järgi teha. Aga kui juba osta tuunitud, siis täielikult mingi high-end püss. OT: Mu üks sõber tegi normaalse pulliOstis uue sr50 streedi ja esimesel päeval läks sõbra juurde karpat timmima Vot see on täielik lollus ju.
mulle tuunida ei meeldi seega eelistaksin lihtsa tuuninguga rollerit. Nii et linnas autodele ette ei jää ja natuke peale Mulle meeldib ainult sõita, mitte nokitseda.
No pigem tuunitud kui ei meeldi võin ise tuunida ju ka vahet pole mulle eriti kas tuunin stock pilli voi juba natuke tuunitut masinat
Stock ,kui ostad poest uuena siis ikka oled olnud sina üks ja ainus kasutaja ja tead kuidas seda masinat hoiad ja oled kindel et lähed kuskile pikemale sõidule siis ei lagune masin ära nt