sai ära vahetatud derbi senda aeroxi vastu . Mootori poolest on ta stock aga tipp kiirus jääb kusagil 100 kanti kõik piirajad maas all on Technigas Next R sumpa läbisõit on 8000 ja peale UUED PILDID!!
Re: Typhooni Yamaha aerox 07´ kergemaid rulle ja teised vedrud siis 5+ masin isegi sõitnud sellega- uimab 15 hakkab räigelt astuma siis jälle 35 uimab siis jälle läheb 80'neni niiet see 100 on loll jutt
Re: Typhooni Yamaha aerox 07´ mul uimab aint 20 pealt ja siis liigub mul läks spido selleni välja kus on kilomeetrid palju sõidetud on
Re: Typhooni Yamaha aerox 07´ ei tea ma pole vaadanud kaane alla aga tipp hakkas siis tulema kui ma sumpa villa ära vahetasin nii läbi oli omadega
Re: Typhooni Yamaha aerox 07´ Kas sul pole raha , et taha punast pirni osta või mingit odavat punast küünelakki ? :roll: Muidu normik .
Re: Typhooni Yamaha aerox 07´ on ma testisin seda tuld mulle ei meeldinud see panin tagasi stock punase tule
Re: Typhooni Yamaha aerox 07´ ise nägin asja ära camexi ees tallinnas mingi aeg tagasi seisid mingi laiali oleva ap kõrval vms