Et millest alustada on mingisuguseid jooniseid? tahaks et alt oleks totaalselt kinni agaga samas tahaks ju kunagi lahti ka saada kuidas siis teha ise olen juures istunud ja ei mõista kuidas peaks kogu see krempel kinni püsima ja milelga:S otsingut kasutasin ei taju nuh ehk on keegi nii hea ja teeb mingi joonise või seletab ilusti lahti? saan aru kyll et papp pahteldada alla panna ja korras ?:O kamooon mitte midagi ei mõista . :roll: AIDAKE :S
Mina teen neid nii: Lõikad papist kuju välja, kinnituste peale mõtle ka. Need saad viia kokku näiteks tagagondlite või tagatule kinnitustega. Kui papist kuju valmis, kata papp fooliumiga, pane kohe 2-3 kihti. Siis lõika klaasriidest välja umbes sama kuju, mis papist, aga igast küljest veidi suurem. Tee neid kohe kaks tükki. Sega ka valmis vaigu ja kõvendi segu. Mina panen tavaliselt soovitatust tsipa rohkem kõvendit, tuleb mõnusam. Kata foolium üleni vaiguga ja peale pane klaasriie. Mina kasutan näiteks papitoru fooliumirulli seest nö. taignarullina. Klaasriide peale pane jällegi paksult vaiku ning sinna peale 2 klaasriie. Siis pintselda ka sinna peale vaiku, nii et kõik kiud oleksid üpriski vaigust läbi imbunud. Oota ~5-10 minutit ning pane peale 1 kiht fooliumit, mingi suurem papitükk ja raskust, nt. telliskive vms. Jäta ~5h kuivama. On täiesti võimalik, et undertail läheb kuumaks, see on sellest, et kõvendit sai liiga palju. Põlema midagi mul pole läinud ja ei tohiks minna ka, kui just kõvendiga liiale ei lähe. Kui kompott kuivanud, tõmba foolium pealt maha, kata vaiguga ja pane peale viimane kiht klaasriiet. Sinna peale jällegi hästi palju vaiku. Kõige peale taaskord foolium ja ~6h tasase raskuse alla kuivama. Seejärel kärista foolium ümbert ära ning lõika servadest üleulatuv klaasriie maha. Tulemuseks on väga tugev, sile ning kerge undertail.
Tänan Raghza innustas jällegi undertaili tegema aga arvatavasti peale värvimist võib teema lukku panna sain korraliku ülevaate. ja täna sai veits testitud oma oskusi klaaskiuga tuli välja küll nii et arvatavasti septembris undertaili tegema nii et suur AITÄHH