unta honda x8r-x

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by unta, Mai 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Et siis sai vahetatud oma vana piaggio vastu..
    värvus enam vähem valge,(värvimine poolel)

muidu suht norm masin, ilusam kui vana

mootor: stock silku,
    uus kolb ja rõngad
    uus sõrmlaager
    kollane survekas
    valged sidurivedrud
    6g rullid

all 12" valged veljed
    sport sumps ja muu on stock nagu ikka

plaanis: lilla survekas,-olemas!!!
    3,5g rullid
    punased sidurivedrud-olemas!!
    ja välimust.

Võite igast juppe pakkuda, tagatulesid, spidot ja stock õhufiltrit..pilte panen siis kui teen

http://www.upload.ee/image/586179/SPM_A0015.jpg
    sai veits pilte juurde tehtud, välimust veel teha vaja, tagatuled(hädasti vaja, pakkuge kas originaale või keeway ARN omi) põhjakondel värvida, spidot ja stock õhufiltrit.

2. x8r

x8r New Member

722
    0
    0
    Minu vana pill , tee ilus masin sellest.

3. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Eks ma proovi, aga se su vana pill v, ega sul juhuslikult stock õhu filtrit pole alles?

4. x8r

x8r New Member

722
    0
    0
    Minu käes oli, siis mul oli see alles, aga enam pole järelikult.

5. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Minu käes enam õhufiltrit polnud, kasutaja mihkuke`se käes läks kaduma, aga milleks üldse stock õhufilter ?
    Masin on nähtavalt juba arenenud, ml endal oli see mure et ei olnud raha uue silku jaoks, oli juba suht kopp ees ka sellest aeglasest ehitamisest :roll:
    Aga ja, edu sulle selle mopiga :roll:
    Palju välja kerib muidu ? CDI piiraja võtsime mihkliga kahekesi maha, minu arrust veits mõikas ka, aga noh kes teab täpselt, tema käes see oli jube hõre :p :p

NB mina olen iga tahes vahetusega rahul, typhoon hea latval laskmiseks 8)

6. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Ma ka vahetusega rahul, aga stock filter sellepärast et minigi jama koonukaga, õhku saab vist liigapalju peale, ja minekut pole. panime juba 90 se düüsi aga toda vähe. välja kerimisega kohta ei saa öelda, sissesõit veel kolvil tegematta. aga mingi 55 vb 60 vast. (variot vaja teha veel)

7. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    topi koonukase mingine vana õhuviltri svamm sisse, ning kas sul õlipumb on küljes korralikult ? kui seda ei ole siis hakkab ka kõvasti ajusi n'ssima :p

8. unta

unta New Member

120
    0
    0
    mm õlipump küljes aga see svammi idee on küll proovimsit väärt.. mul vana õhufiltrioma pole aga meitea ma proovin kala akvaariumiomaga ;D;DDDDDDD

9. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Pole tänu väärt aga gonldid tuleks ikka mul üle värvida siis oleks überkenaa :D

10. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    Relv 8)
    oleks ml endal vaid piisavalt raha olnud et see valmis teha :roll:
    tee kindlasti lõpuni, sa oled see kolmas kohtu seadus kes mopi lõpuni valmis teeb :p :p

11. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    a nahhui kes tolle v2ikse rihma sinna toppinud on ?

12. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    pole õrna aimugi, mina tegin seal ainult gondleid ja mootori poolelt sikut, minu arust oli see rihm sinna täiesti sobiv :p

13. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    :lol: rihm on haigelt pingul ja t6mbab ennast siduriketaste vahele migi 3-5 cm pikema peab panema

14. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    mm, vb selle pärast siis ei liikunudgi kasuataj mihkuke käes edasi :p

15. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Praegune tipp 50km/h :lol: aga kui ära timmin siis 70km/h ei tohiks olla probleem

16. unta

unta New Member

120
    0
    0
    mhm, täna proovib siis punaseid sidurivedrusid;D, värvi saab siis kui rahagi:D

17. unta

unta New Member

120
    0
    0
    :S:S:S:S Masin hetkel ei sõida:S Elektrisüsteemiga mingi n*ss niiet sädet pole:S otsin hetkel inimest kes vaataks. kellegil ideid mis ivga võib olla andge teada:D

18. lauriiii15

lauriiii15 New Member

824
    0
    0
    ega sa süüte pooli juhtmeid ei näpinud, ehk läksid õli paagi omadega sassi, ml üks kord läksid
    ja teine asi, vaata mootorist tulevad pistikud üle, paremal pool põhjagondli juures
    ja kolmas asi, vaata aku kaitsmed üle, ml need ka kammisid vahepeal, säde kadus korra ära jne

Aga kuidas mopp muidu arenenud on, sisse sõit tehtud ?

19. unta

unta New Member

120
    0
    0
    Ok, proovin need pistikud ja asjad üle;) muidu sissesõit tehtud, liikuma saan läheb lilla survekas ja punased siduriedrud peale ilmselt;)

20. udiam

udiam New Member

697
    0
    0
    Täna panime masina tööle, mingi huinaa elektrik on selle masinaga kõvasti paska pannud.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte