Tervist, olen üsna uus siin foorumis. Ja ei tea, kas selliseid teemasi siin on, kuid oleks siis mõned küsimused. Ja äkki keegi saaks lähemalt rääkida näiteks MSN'is vms. Küsimused siis: 1. Rolleril on gondlid natuke katki ja lahti üksteisest, kuidas neid "odavalt" kokku panna või noh mingi Cheap fix vms. 2. Kuidas värvida edukalt kogu kupatus? Olen kuulnud, et liivapaberiga teha krõbedaks vms, et värv jääb paremini peale. Mis liivapaberit kasutada selle numbrid vms, mis värv oleks parim? (metallic vms) 3. Porilaud puudub, kunagi sai ära lõigatud, kui nokk alles olin. Tegin tuuningut omaarust. Äkki keegi oskab soovitada, kust saaks uue porika? 4. Kui tihti peaks õlisi vahetama? Ja nüüd üks suurem küsimus- Olgem ausad ma ei tea tuunimisest eriti midagi peale selle, et kergemad rullid on kiirendus ja raskemad tipp, aga seda grammi värki ikka ei jaga. Seega oleks küsimus, tahaks oma hiinakale siis natuke tippu, praegu läheb minujaoks täiesti parajalt, aga sõidan koguaeg pikkimaid siis tipp võiks olla sinna 70 kanti. Praegu on vastu tuult 50. Alla tuult nii umbes 60 (mis rullid osta, mis sidurivedru - või pakkuge üldse mingi muu lahendus, mida osta või muuta) Rolleriks on Baotian Freedo 4 - Esimene siiski ning ärge maha tehke :roll: Kui keegi oleks nii hea ja viitsiks veidike lähemalt rääkida MSN'is või skypes näiteks. MSN: [email protected]
1. Parandamiseks kasuta klaasriiet/vaiku ja pahtlit. 2. Liivapaber võta algul natuke jämedam, pärast peenem (400-600) Mida suurem number, seda peenem paber ja seda siledam pind jääb. 3. Uuri motopoodidest, kui uut tahad. Kasutatud leiad ehk kuskilt varuosarubriigist. 4. Soovitavalt iga 3000 km tagant. Alguses kui mootor uus, siis tihedamini. Kui soovid tippu juurde, kasuta raskemaid rulle.
Oi aitähh kiire vaste eest, kuid nüüd tekkisid uued küsimused jälle 1. Mingit kergemat viisi pole? Kuidas nad tugevalt üksteise külge panna, või midagi. Sest ei tahaks hakata mässama selle klaasriide ja selliste asjadega. Põhjused kerged, ma ei oska ning mingiaeg soetan nkn uue rolleri. Mingit üli kerget fixi sellele vms? 2. Millise paberiga peaksin alustama? Numbrit mõtlen ja millega lõpetama. Kui rasked need rullikud peaksid olema (gramme mõtlen) Ja kas need vedrud ei muuda midagi?
1. Kui kaubanduslik välimus väga oluline pole ja tahad lihtsalt fikseerida, siis kasuta kruvisid. 2. Ei tea kui palju sul kriime jms on, aga väga jämedat pole mõtet, kui ilusat asja tahad saada. Ise lõpetaksin kuskil 400-ga. Rullide kohta niipalju, et võta vanad välja ja kaalu ära. Selle tulemuse põhjal saadki poodi uute järele minna.
Lõpp kiiruseks 6,5g rullid ning 1000rpm survekas ja sidurivedrud 1000rpm super Minu hiinlane jooksis 80 km/h Võid mult esiporika mingi kommiraha eest ära osta, asub Tartus, punast värvi