Nimelt hakkan minarellie plokile uut v2ntv6lli panema ja tahan uued laagrid ka panna.Aga k6simus selles et netis maksavad ce3 laagrid camexis umb 20eurot aga k2isin t6ril kohapeal laagri poes ja seal oli ce3 karastatud laager 1.50 mis pidi mootorisse k2ima.Aga kas se 1.50 laager k6lbab huvitav kui panen veel m22ret ka sisse v6i jooksevad laiali kohe
Rollerisse käivad spets laagrid. Olen isegi seda sama mõelnud. Parem ostan need 20€ ja välistan selle et separaatorid 11k rpmil kuskilt välja lendavad.
Stock masinasse võid julgelt ka need odavad laagrid panna. Ei juhtu nendega midagi. Minu vana Neos juba üle 4k km sõitnud nende 3.50 € / tk maksvate laagritega ...
No mul ei ole stok masin.Mul multivar ja stage6sport pro 70cc.Ehk siis pean ikka need kallid laagrid ostma v
Ainuke reaalne vahe nendel poes müüdavatel rolleri väntvõlli laagritel ning tavalises laagripoes mõeldud laagritel on pakend, firma nime eest maksmine, ning ei pea ise laagrite mõõte teadma. Laagrid ise on samad, enamasti kas SKF, NTN, Timken või muu taolise tootja poolt toodetud.