v2ntv6lli laagrid

Discussion in 'Help!' started by raudsepp, Sept 7, 2015.

1. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18
    Nimelt hakkan minarellie plokile uut v2ntv6lli panema ja tahan uued laagrid ka panna.Aga k6simus selles et netis maksavad ce3 laagrid camexis umb 20eurot aga k2isin t6ril kohapeal laagri poes ja seal oli ce3 karastatud laager 1.50 mis pidi mootorisse k2ima.Aga kas se 1.50 laager k6lbab huvitav kui panen veel m22ret ka sisse v6i jooksevad laiali kohe

2. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Rollerisse käivad spets laagrid. Olen isegi seda sama mõelnud. Parem ostan need 20€ ja välistan selle et separaatorid 11k rpmil kuskilt välja lendavad.

3. Aprilia172

Aprilia172 Member

715
    0
    16
    Stock masinasse võid julgelt ka need odavad laagrid panna. Ei juhtu nendega midagi. Minu vana Neos juba üle 4k km sõitnud nende 3.50 € / tk maksvate laagritega ...

4. raudsepp

raudsepp Member

476
    11
    18
    No mul ei ole stok masin.Mul multivar ja stage6sport pro 70cc.Ehk siis pean ikka need kallid laagrid ostma v

5. stenrr

stenrr Member

66
    0
    6
    Mina ostaks

6. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Ainuke reaalne vahe nendel poes müüdavatel rolleri väntvõlli laagritel ning tavalises laagripoes mõeldud laagritel on pakend, firma nime eest maksmine, ning ei pea ise laagrite mõõte teadma. Laagrid ise on samad, enamasti kas SKF, NTN, Timken või muu taolise tootja poolt toodetud.

Jaga seda lehte