kõik 4t vennad unistavad midend jne pillidest.. ostke stock 50cc 2t ja nautige sõitu, mitte parandamist ...-.- aga pilli kohta: need suuremad asjad ongi kõige mugavamad
Siin foorumis vist enamus kõvad tuunijad. Minule absull ei isutu selline asi. Nõme tõmblemine. Kui tahad kiiremat masinat, osta võimsam, mitte ära tuuni rollerit. Mina ostsin masina selle jaoks, et suvel tööl käia. Autoga saab sõita talvel ja siis kui sitemad ilmad on.
Tore vaadata,et siia foorumisse tekib midagi muud ka peale R-ide ,nägin ka ükspäev linnapeal sõitmas, edu ! 8)
Normaaalne asi,kui ma ei eksi siis söitsid täna vist espaki juurest läbi mööda nooruse tänavat? elan siin lähedalt ja silmanurgast nagu nägin seda,vöi oli keegi teine?
Väga mõnus et keegi teinegi kasutab muid masinaid kah peale Apriliate ja Aeroxite. Midrace pilliga arvestage sinna mitmesajane eurone varu juhuks kui midagi otsad annab, sellisega ainult natuke kütteraha ja nautige vaikset ning mõnusat sõitu.
Ma ei oska õelda palju otseselt linnas, aga keskmine on kuskil 1.7l/100km kohta. Piirajad jah peal, muidu kaoks mul garantii, kui eemaldaks selle. Samas pole mõtet piirajat maha võtta, kiiremini ei või rolleriga sõita ikka. Siis ei teki kiusatust ka kiiremini sõita.