Vajan abi 4 t hiinarolleri kiirusega.

Discussion in 'Help!' started by tombrider1, Jun 17, 2011.

1. tombrider1

tombrider1 New Member

13
    0
    0
    Mul on 4t hiinakas, aga probleem on selles et tippkiirus on 25 km/h. Tahtsin variaatoripiirajat eemaldada, aga tuli välja et seda ei olegi peal. Äkki keegi oskaks öelda mida tegema peaks rolleriga , et kiiremaks saada.

2. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Siin on ainult kaks võimalust et kas sul on see mootor nii läbi hooratud ,et pool kolbi silindrist kadunud või siis on tegu pisimopeediga mis liigubki 25km/h.
    Võta mootor lahti ja vaata kas kolvil on üldse kolvirõngad küljes või võib sul ka sidur perses olla mis libistab ja ei lase liikuda.

EDIT: ja see ka et vaata kas variaatoris survevedru on hea ja rullid mitte liiga liiga rasked

3. 7hp

7hp Member

290
    0
    16
    Kui rullid rasked, siis läheb tippu, kergetega tipp väheneb.

4. tombrider1

tombrider1 New Member

13
    0
    0
    Kuidas ma teada saan et sidur on halb või mitte.

5. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Kõik käpad liiguvad, klotsi on.
    Kindel et ta sul pisimopp pole?

6. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Võib tõesti olla pisimopp aga omanik võiks öelda mis rolleri peale margi nimeks on kirjutatud, siis saab teada millega tegu.

7. tombrider1

tombrider1 New Member

13
    0
    0
    See ei ole pisimopp, ennem võttis välja see 35 ja üle selle. Aeglasemaks läks siis kui 95 lasin paaki.
    Muidu roller on jetx.

8. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Mis kütust sa varem siis kasutasid? 98 või 92. Ma sõidan koguaeg 95-ga nii venemaa kui kohaliku kütusega, pole midagi häda. Ainus võimalus kui sa said mingit venemaa oma mis öeldi et on 95 võis olla hoopis mingi solk 92, siis võis nii juhtuda.
    Aga proovi 98-ga äkki saab parem.

9. tombrider1

tombrider1 New Member

13
    0
    0
    Et ma ss prrovin 98 ja vaatan kolvirõngad üle.

10. tombrider1

tombrider1 New Member

13
    0
    0
    Teema lukku !!!

Jaga seda lehte