Vajan abi 4t rollerile..

Discussion in 'Help!' started by hholger, Sept 19, 2010.

1. hholger

hholger New Member

16
    0
    0
    Nimelt probleem selles, et hakkasin rolleri mootorit parandama,kondleid ja raami värvima, selleks võtsin raami täiesti puhtaks.
    Sain oma toimingud tehtud, panin kõik asjad ilusti peale tagasi ja ühendasin juhtmed uuesti ära. Kuid nüüd selline jama, et süütepooli ei jõua vool.. :/ Kontrollisin kõik juhtmed üksi pulki läbi, liitekohad tegin uuesti ümber. Kontrollisin üle teise rolleri peal kas süütepool on terve, on. Siis järgmisena kontrollisin piibujuhtme üle , kas toimib, see ka ilusti terve ja toimib. Siit tuleb ka nüüd mu küsimus:
    Oskab keegi öelda milles viga on? Sest tõsiselt, mul on mõtted juba otsas...

Unustasin mainida ka seda veel, et kui panin mootorile sundjahutust süütemängu külge, siis keerasin ühte auku liiga pika poldi sisse ja see polt ei lasknud mootoril ringi käia, leidsin vea üles ja panin lühema poldi sisse. Siit tuleb ka mu teine küsimus:
    Kas see pikem polt võis nihutada paigast ära magneti/magnetid, mis asuvad süütemängu sees ja kas see võib mõjutada seda, et süütepooli vool ei jõuagi?

Loodan, et keegi oskab aitada.

Ette tänades, Holger :)

2. Pesöö

Pesöö New Member

372
    0
    0
    kui ma nüüd õieti aru sain siis sa lõhkusid selle jahutuse kinnikeeramisega süütemähise ära?, enda omal juhtus kunagi sama asi, et panin valesse aukku vale poldi ja siis ajasin mootorit ringi ja tõmbas traadid kõik puru ja siis pidin uue otsima. Ma loodan et sain aru õieti ikka:D

3. hholger

hholger New Member

16
    0
    0
    Ma ise täpselt ei tea.. sp ka selle teema siia tegin. Aga kui süütemähisese traat sai kahjustada, kas siis selles ongi probleem, et süütepooli ei jõua vool? Ja kui ongi selles asi, siis kas saaksid aitada mul selle vea ära parandada?

4. Frestyle

Frestyle New Member

16
    0
    0
    Mul oli sama asi , et keerasin vale jahutuse poldi, mähis puruks:(

5. Pesöö

Pesöö New Member

372
    0
    0
    ma panin ka pikema poldi ja ikka mõnuga ajasin mootorit ringi ja tõmbas pmst kõik puru :D, ma ostsin uue , kasutatud umbes 100-150 eeku, :p

Jaga seda lehte