kas äkki keegi oskaks soovitada midagi kuidas selle rolleri välimust ara teha nt:miuke sport sumpa sinna alla istub amorte ja värke miukest düüsi ja rullikuid sinna panna? igatahes pakkuge teemasi !
sellel saad ainult välimust teha ... soovitaks viska DH peale....lase esi ots alla --- pane CPI veljed alla kuna stockid on väga mädad ja lähevad kergesti keereks ... siis tõsta p*rset üles ... osta undertail CPI oliveri oma läheb ... 4t kroom sumps alla see annaks ainult häält ja välimust juurde muud midagi eriti ... siis koonus filter ... ja lõpuks lase kellegil profil üle värvida ja poleeri amordid ja varika kaan ära ....
värvida võib ka juu variokaane ja amordid kui on hea värv (mingi pärla näiteks) see on minu arvamus :wink:
Amordikõrgendus, esiots madalamaks, downhill lenks, kroomi variokaan, vänt, amort, led suunad, lexusstyle tagutuli, uus värv ja päris kena juba!
kas keegi saaks äkki öelda kah kust ma saaksin need asjad osta tallinnast nt downhill lenks, kroomi variokaan, vänt, amort, led suunad, lexusstyle tagutule,4t kroom sumpsi ja koonus filtri aap kuna ma ei tea eriti midagi siis mis asi on undertail
sellele masinale vaeval on kuskilt saada kroom varjaatori kaant aga poleeri ära ja see jäääb väga ilus ...
eestis ei ole väga hea kvaliteediga kroomijaid ja see maksab ikka väga palju kah .... kui korralikult poleerida siis on MINU arust poleeritud pind isegi ilusam kui kroom aga noh see maitse asi