Täna 21 sept . 2009 varastati järve selveri eest spiderman 2 kujundusega sr 50 factori Kes teab siis alari oma. ise läks ta poodi ja videodelt näha et vend läks murdis nahhaalselt rooliluku pooleks ja lükkas asja nõmme poole.erilised tunnusmärgid vasakus tagakondlis suur auk .. ja sellist spidermanni on tallinnas ainult 2 teine väikerasmusel.
mainin ka seda et taga täeisti valge klaas kaugelt nagu paistaks et tagapole klaasi peal, sumpsi leegitoru keevitatud sellest saab ka kohe aru.
Kondlid kriimulised ja iste on tagant nurgast katki . täna kammisime igal pool ringi aga polnud näha.
Mina panen ntx enda oma alti ketiga kinni, nii naeruväärne kui see ka olla võib, sest ei taha ka langeda varguse ohvriks, igastahes loodan et see sr leitakse üles, ise hoian ka silmad lahti ja võtan kohe sappa kui näen, alari sr.i tunneb iga loll ära
Kui keeegi peaks nägema , midagi teadma vms , kuigi seda vist eriti tööle ei saada kuna sellel on ju immo . 55651481 . Leidjale ka vaevatasu.
ma ei tea kui kaua aga ükspäev avastasin et mu maja lähedal parklas seisab üks selline spiderman,läbi puude ja aia on näha natuke , lähemale ei saa vaatama minna
no pmts võid helistada mulle 56704346 ja siis juhatan su siia , kui sul mingi sõiduvahend on siis võin vastu sõita ka kuskile.