Tere! Tartust Vanemuise sisehoovist varastatud hõbedane punaste kirjadega roller CPI Oliver City '05. Istme all veel hõbedane M*X kiiver. Varastatud arvatavasti detsembris, sest seisis sinnakinnitatult kaua aega. Varguse avastasime alles veebruaris. Läbisõit oli väga väike, vähekasutatud, seetõttu ka käivitusprobleemid. Võimalik muidugi, et juba varuosadena maha müüdud. Siiski, kui keegi miskit võiks teada, ootan vastust...
Roller sai suvel välja laenatud, sest ise sõidan autoga. Minu viga on see, et usaldasin ja ei kontrollinud, ja laenaja viga oli see, et arvas, et asutuse sisehoov on turvaline koht rollerit üle talve hoidmiseks. Lund rookis sealt kojamees, ning tema ütleski, et pole juba ammu-ammu seal rollerit näinud.
Ta on ameeriklane, seepärast sai ka laenatud, et saab suvel ise Eestiga tutvust teha. Kuna vähe kasutatud, siis käivitusprobleem oli pidevalt. Viis kuskile Riia tänavale parandusse. Oktoobris ta veel sõitis ja siis jäi seisma. Ilmad läksid halvaks, ja ei saanud sellega enam minu juurde linnast välja maale sõita. Mul oli küll hingel, et peaks leidma transpordi, millega roller tagasi koju toimetada, aga lükkasin seda aina edasi... Fotosid pole, ainult kiivrist saan foto panna, sest samasugune kaassõitja kiiver oli tal toas.
Kuna ma rolleritest midagi ei tea, siis küsiks: Millistele rolleritele Oliver City jupid sobivad? Oliver Spordile? Kas 2005a jupid sobivad ka 2006a masinale? Kas see on rolleriomanike seas tavaline, et ostetakse kelleltki varguskahtlusega varuosi? Kas määravaks on varastatud varuosa odav hind, põnevus või tahe lohakale omanikule "ärapanna", "õppetundi anda"?
Täpselt. Mida te targutate ja vingute nüüd, selle asemel võiksite rohkem inimest aidata ja anda infot. Eks ikka juhtub. :lol: Edu masina otsimisel.
ei tahaks lootusi maha matta aga sa ei sa iga teise cpi venna juurde minna ou se minu masin näita dokki vms nii et suht võimatu leida ja cpi jupid sobivad vist kõigile vpidele ja keewaydele mõned isegi õigete minarelli mootoritega masinatele
Tere. Pean vist veel natuke selgitama, miks ma teile siia klubisse naerualuseks tulin: 1. Kui roller varastatakse, siis on tobe ka käed rüpes mittemidagi teha, aga üritad siiski kusagilt nuhkida. 2. Pilte pole, sest roller sai soetatud tarbeesemeks, mitte vaimustusest rollerite vastu. Mul polnud tol ajal autojuhilube, maalt tuli vahel poes käia ja roller oli sobilik. Sain juhiload, roller vajus unustusse. Välja laenates oligi hea meel, et keegi sõidab ja rolleril elu sees hoiab. Pealegi õnnesus mul rolleriga külili käia, mis mulle ei meeldinud Proff varas oleks rolleri osad nagunii üle värvinud, ma arvan. 3. Otsima hakkasin mitu kuud hiljem. Sellel oleks ka loogiline põhjendus, et varas võis oodata, kuni asjad rahunevad ja ei hakanud rollerit samal päeval juba edasi müüma. Kui hakkas, siis ootasin siit, äkki keegi mäletab, et talle on just selles ajavahemikus väga odavalt Cityt müüa pakutud. 4. Jah, varuosi jälitada on võimatu. aga arvasin jällegi, et rolleriklubil on missioon oma maine kõrgel hoida, vajadusel ka politseiga koostööd teha, sest rollereid varastatakse palju. Teie siin teate ju kõige paremini, mis Eesti rollerimaastikul toimub. Mis teeb varas kerega, millel kerenumber, kui varuosad küljest müüdud? Viib vanaraua kokkuostu? Kuidagi kahjurõõmsad olete te siin, ei oska end teiste olukorda panna... Aga olete vist ka veel väga noored, arusaadav.
Kas roller leitud? Kui ei siis küsiks et palju läbisõit oli? Kuna üks selline jäi silma... Kirjeldage palun võimalikult täpselt kõiki osasi vms... Kui äkki pole leitud,aga tore oleks kui sul rollu leitud
Kasutaja "jaana" käis viimati sees augustis, kahtlen et uuesti tuleb. Ja see läbisõit ei ütle midagi, suurem osa rollereid on selle numbrini jõudnud.
Ls oli üli väike migni 200-400km täpselt ei mäleta, masin oli täiesti stock, kõik orginaal. Külgedel olid kukkumisest mõned kriimud. Masinat pole üles leitud, kui tead midagi anna teada.
Aga mis värvilahendusega ta oli? Siukse leidsin muidud:http://kuldnebors.ee/search/soidukid/motorollerid-ja-mopeedid/cpi-oliver-sport-r1-2-kw-06/search.mec?pob_post_id=7121249&pob_action=show_post_images&pob_cat_id=10707&pob_image_id=172c27429f6491f664099ec024187687&pob_browser_offset=0&pob_view_language_id=et#image_1
Kahjuks pole see sama masin. To masin oli sellise värvilahendusega http://www.bikez.com/pictures/cpi/2006/ ... %20CPI.jpg Mai tea kui keegi midagi teab asjast või on kuulnud võib mulle teada anda.