Varastatud: TMS Roadster 50cc ja dirtbike ATM Ducar 125cc

Discussion in 'Omavoliline kasutamine!' started by Bella hääl, Jun 20, 2010.

1. Bella hääl

Bella hääl New Member

15
    0
    0
    HEAD KLUBI KAASLIIKMED!!! 20 juuni öösel varastati Tallinnast,Piritalt Tms Roadster 50cc, korralik musta värvi ja neid on väga vähe,põhiliseks eripäraks on kaks suurt esituld,Eestis olen mina näinud veel ühte sellist tänaval sõitmas.Minu oma oli täisoriginaalne,purunenud oli parempoolne peegel ja käepideme eesolev plastik lenksu gondli peal nelinurkne Gastroli kleeps ja esigondlil külgedel KYB kleepsud,kuldsed viie kodaraga valuveljed,suhteliselt roostes sumpa,vasakpoolne esimene suunatuli ei töötanud ja esimene päevatuli jukerdas pisut,muid eripärasid rohkem ei olnud.Pilid sellise mudeli oma võtsin googlest, kuna kuna mul oma masinast pilte polnud tehtudkuid pildi peal on just sama sugune nagu mul oli.

Samuti varastati ka tol öösel ATM Ducar 125cc 2006 a.(pitbike/dirtbike).Sellest on mul enda tehtud pildid olemas,selline krossikas on samuti suht haruldane,olen ise vähe näinud ja üldse müüakse ka suht vähe.Ducar mootoriga,milline välja nägi on näha täpselt piltidelt,puudus esi piduri voolik ja heebel,muu süsteem oli küljes,puudus veel sureti,selleks olid 2 juhtmeotsa,sureti asemel ja masin tegi hirmsat põrgulärmi,kuna sumpast puudusid sõelad....muid eripärasid nagu ei olnud. Kes on selliseid masinaid näinud,pakutud midagi sellist või omad muud informatsiooni selliste masinate kohta,siis paluks helistada nr. 55985402 või 110

2. Ksenoon

Ksenoon Active Member

1,751
    0
    36
    Re: V:TMS Roadster 50cc

Pilt paha ei teeks, näiteks mina ei kujuta ette ka milline see välja võib näha..Kuigi google järgi sain teada.

3. Bella hääl

Bella hääl New Member

15
    0
    0
    Re: V:TMS Roadster 50cc

leian vist isegi ühe pildi

4. Bella hääl

Bella hääl New Member

15
    0
    0
  5. Bella hääl

Bella hääl New Member

15
    0
    0
    keegi pole midagi näinud? tegelikult,kui keegi näeb mistahes selliste mudelite tüüpi masinaid,siis paluks anda teada 55985402

Jaga seda lehte