varastatud siis 21 juuli öösel tallinnas Kadriorus selline aerox viewtopic.php?f=19&t=32936 Kui näete palun andke kohe teada 56730921
nii täna käis maja ees mul mingi võõras tüüp kes küsis kas mult varastati see valge kollasega rollu ära ei olnd kunagi teda näind ja siis üts et ta uurib et teab kes müüvad või midagi sellist ja annab teada..siis läksin välja ja ta oli kadund paistis suht räbal välja et pls hoida silmad lahti masin on usutavalt tallinn..
Njaa...niipalju veel infoks, et kui see rott lits kätte saadakse, siis tehakse tast aasta 2010 supermodell! Olenemata hooajast siis aastaringselt maitseb mu*ne ja peseb pesu. Korralik köögikata noh =) Ja kui see linnuke peaks seda praegu lugema siis ütleks niipalju et kui sa mu sõnades kahtled siis võid mulle julgelt kirjutada Päikest
Leidale või inimesele kesse annab infot mis viib masina asukoha kohta välja pandud nüüd ka vaevatasu!!!
http://www.upload.ee/image/626789/058213757fb559.jpg Ei ole see ? krt tundub nii sama kuidagi , aga võin ka eksida :roll: