Variaatoris kõlin

Discussion in 'Help!' started by roximees, Mai 10, 2010.

1. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    Variaatoris kui gaasi annan on mingi hull kõlin sees.
    mitu korda lahti võtnud midagi ei taipa mis viga on,tundub nagu see just siduri poolelt tuleks aga pole kindel
    igatahes pakkuge mis arvate mis viga võib olla

2. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Oled kindel, et see variaatorist tuleb ? Mul oli ka kunagi nii, et mingid kõrinad olid variaatori juures. Pärast sain teada, et asi reduktoris. Nüüd vahetasin laagrid ära ja asi vinks vonks. (Y)

3. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    Sorry ma suht algaja aga kas reduktor see mis seal vario sees eraldi siduri taga või mis

4. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Pole midagi. :) Me kõik algajad olnud. Variaator jah seal siduri taga. Võtad tagaratta maha ja siis keerad siduri taga olevad poldid lahti. Aga ega ei tea ju kas asi selles. Võta variaator lahti ja liiguta seda võlli kus sidur peal. Kui loksub täiega, siis laagrid läbi. Osta uued laagrid. :) Samas, kui laagrid pole võib miski muu reduktoris mäda olla. Kui ise väga teadja mees pole, lase mõnel sõbral vaadata.
    Mis masinaga muidu tegu ?

5. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    Jog-rr masin muidu aga sidur ei loksu kuidagi.proovisin,see püsib paigal

6. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
  7. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    See seib muidu üldse minema visata. Aga ma eriti ei usu, et sul see seib kõriseb. Kaldun ikka arvama, et reduktrois viga.

8. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    Reduktori hammasrattad ei käi ringi kui tagaratas ei liigu. Kui kohapeal lased pöördesse ja koliseb siis reduktori viga ei ole. Või kui mootor ei tööta ja sõidad mäest alla ja koliseb siis on reduktoris kala.

9. pets15

pets15 New Member

309
    0
    0
    Oled midagi teada saanud ?

10. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    AP mehaanik vaatas väljast ja pakkus et kicki vända see vedru seal
    see kahtlane vahepeal nagu üldse poleks jälle,aga siis jälle häälitseb

11. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    Kui sul on padrunvõtmed olemas siis tõmba variokaan maha ja pane starterist tööle. Siis on näha ka kicki süsteemis on viga.

12. Sasuke

Sasuke Member

388
    0
    16
    Samas on ka variaatori kaane sees laager, kuhu läheb reduktori pulk sisse. ( See pulk , kus peal on sidur + tagumised taldrikud. ) . See võib olla ka läbi . Endal oli kuullaager seal ja tegi hirmsat häält. Sai vahetatud ja asi korras ;)

13. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    olen võtnud vario kaane maha ja seest ka tühjaks kõik,arvatavasti siis kicki vänt või tõesti see kuullaager .

14. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    pm täna võtsin lahti ja asi starteri pendiksis,loksub seal taga

15. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    Mul on pendiksi rullid kulunud ja seepärast ei käi korralikult ringi ja räme ragin on.

Jaga seda lehte