Nii, täna käisin siis arkis, tahtsin arvele võtta, tuli välja, et seal parema jala all on kood algusega ZAPC1400... aga seal kerepeal on kleeps, kus on ZAP1C1400... Ülejäänud numbrid kõik klapivad aga see 1 seal on nagu üleliigne, sellepärast ei lastud läbi ... ta tegi digikaga pildid ja värgid, ning saadab kuhugi päringusse... Keegi oskab aidata? milles viga on seal? Annaks keegi informatsiooni, oleks vägagi tänulik
võib olla mitmeid asju ju. kas trükiviga või vale kleeps. vms. sada asja võib olla . Uuena said endale selle?
ei saanud päris uuuena, ostsin tartust, aga just algus on tavaliselt gileratel 50cc ZAPC1400, mis on ka raamil. aga kleepsul on ZAP1C1400 .. ma arvan et trükiviga kleepsul siis .
Väga huvitav,nii palju kui mina olen reganud ei ole kunagi huvi tuntud kleepsu peal olevast numbrist.
Ei tea ja, paljud sõbrad ka ütlesid et tõmba see kleeps minema sealt ja mine käi kuskil mujal võta arvele, saad ilusti. ma teengi nii, äitähh
minu sõbral ka kleeps, ja ainult kleeps istme boxis. tal ka gilera runner ja seal kus vin kood pidi olema, seal oli maha kraabitud . ARK-i tüüp küsis kas need nr on seal mis seal istme box,is ja ta vastas ,et kõik on samad , küsis ükshaaval üle . Ning sai arvele ikka . Vedas tal ,et ei olnud sama tüüp kes minu rollerit vaatas ,siis ta poleks saanud ma arvan.