Niisiis, sain enda aeroxi vastu sr vahetatud, artuga(awerx) Liigub asi nagu emashobune, haigelt ikka 8) 8) pilte ja asju pärast poole, praegu pole midagi eriti rääkida kaasa sain veel kollase surveka, 6g rullid, ja kollased ja punased sidurivedrud. niiet, homseni.
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 jee. teeelu elu palju pilte proovi, pane see emashobune 125, või 180cc runneriga joonele. siis tean, palju mu poni maha jääb . ja pilte sooviks persetäis
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Homme saate. praegu ma vist magama ära. ma siiamaani värisen muidu jäin teepeale ka muidu juba benak sai otsa. :roll:
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 MUIDUMUIDUMUIDU. kummaga nagu mugavam, parem, juhitavuselt sõita on? kas sr, või aerox? (samas, sul sr taga trummel). see tiba seksib ära. aga muidu, istumis asend jms? .
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Aerox on natukene mugavam isegi, jalgehoidmis koht on suurem ja iste on ka kuidagi pehmem. istumis asend on sama. tagarattasse tahad siis peab nats tahapoole minema.
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 no saidki lõpuks ära vahetatud.. tulen neljapäeval tshekkan kah yle . aga muuda signatuur ära
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 mõnus pisike koonusfilter on sellel , muidu pese siis ikka ennem puhtaks kah ja siis tee pilte..
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Pane jah uusi piltte nüüd ise olen tegelt rahul et vahetasin ainult roxiga ei ole rahul!
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 ei värvinud yle.. sama ikka.. ainult esiosa allapoole lastud ja veel nippet näppet.. midagi vist põhjakondliga oli kah minu mäletamist mööda
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 ei ole põhjakondliga midagi . kurat küll noh , kuidas sa artu nii loll said ollla :/ oleks siis mingi korraliku aeroxi vastu vahetanud . selline roller ei saa tanelil olla , kuratkuratkurat . tanel läheb nüüd ju kõvaks meheks kätte
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Räigelt hästi lippab edasi , välimust ka muudad w ? uus värv or midagi ?
Re: vol-com'i Aprilia Sr 125 Tra mul võiks kaa niimoodi jopata :lol: See roller lihtsalt sobis artule sitaks paremini :lol: