Et siis sai soobapoisilt sebitud keeway matrixi raam , paak,iste,kondlid . Raam on arvel , kondlid tahavad tegemist (värvimist ) . Pildid siin millisena sain ta : uuendused: ette roxi velg taga roxi ketasblokk LC , mootor on koos ilusti v6tsin selle aprilia pealt maha . mingi dh koos puksiga PUUDU värvilahedust veel ei oska 6elda . tagutuli PUUDU undertale PUUDU gilera runneri v6i malaka radikas PUUDU juhtmestik PUUDU mingi ilu amort -- yss diamond vms .. PUUDU
Re: w000ti keeway matrix LC Sai siis täna pandud esiratas külge , ja blokk ja kondlid ka külge aga need on lahtised . kuna pole praegu nii pikka bloki polti . Pildid :
Re: w000ti Keeway Matrix LC ja , kuna mu sõbra Zipp simplil on täpselt samamoodi ja jahutab väga hästi .
Re: w000ti Keeway Matrix LC Ma usun küll ,et hakkab kuna keeway-l sealt ratta tagant tühi ja õhk pääseb sealt ideaalselt radikani kui just gonli külge seda ei pane :lol:
Re: w000ti Keeway Matrix LC oli plaanis jah jalge esise kondli külge see radikas panna , aga samas ei tea veel vaatab ja m6tleb . või siis osta malaguti (k2ib k2heks tükuks v6i gilera runnieri radikas (hea väike) ja pistaks siis selle ratta koopasse või siis nagu kasutaja Matize matriksil
Re: w000ti Keeway Matrix LC edu ka minu poolt. minu vana raam ja kondlid. mul on veel esitule klaasid kui soovid neid saada ss võta ühendust. lampi vedelevad