Ei leidnud sellist teemat, ja mõtlesin, et võiks selle üle natuke arutada :lol: Et siis kuidas alustasite oma wheelimisi, kui tihti kukute(kui üldse).Ise olen vahel oma stock AP-ga proovind seda nina kergitada, aga ega ta eriti ei taha sealt lahti tulla.Ei tea, kas asi on masinas, minu massis(60 kg) või siis selles, et mul lihtsalt ei ole jõudu seda maastlahti rebida :? Võiksite mingeid tippe ka jagada, vms :wink:
50 stock sr-iga ongi raske aga kui gondlid olid maas siis läks küll aga präegu on raske juba maas hoida!
Ma annan sulle nn nipi, peaasi et ise pihta saad. mina sain oma aeroxiga niimoodi tagarattale. Kui hakkad tõmbama, siis ole poolpüsti vms, ära istu, liti rull põhja ja tõmba terve kehaga tahapoole, jalad tagaistuja raudadel, siis kui esiosa tuleb üles, istud ja lased edasi. Alguses pole täiesti püsti vaid nii, et perse oleks õhus nats ja sis liigud terve kehaga taha jms. Sr-il hea see tagaistuja istmekoht kõrgem ja saab tagarattal olles perse sinna toetada, ei libise maha vms. Aga muidu ainult harjutamist ja ära püüa saada kohe liiga palju. Siis kukutaksegi, tahetakse kohe alguses hull stunter olla. Rahulikult hakkad harjutama.
Täna võtsin asja natuke rohkem käsile, ja ohhsa imet, masina nina kerkis täitsa tublisti.Mingi 10m umbes tuleb ära juba, mis on esimese päeva kohta isegi enamvähem...vist :lol: Väga suure kraadi alla ei julge veel lasta, aga no eks ma harjutan.Piduril hoian ühte näppu, sest kahe ülejäänud näpuga ei jõua hästi tõmmata. Aga ta tuleb mul muidu suht tublisti isegi.Algul istusin tagumisel istmel, ja jalad ka tagaistuja kohtadel, kuid hiljem proovisin esiistmel, natuke tagapool ja jalad ees ning tuli ka siis kenasti. Aga muidu tahtsin veel küsida, et kuidas see wiilitamine esikahvlile mõjub? Peab ta ikka vastu, või on paari kuu pärast ribad taga?
ära koguaeg ka väga pauguga alla lase , siis rikubki , lase sujuvalt , seda tuleb ka harjutada , kui hakkab alla vajuma vajuta gaas põhja (või poole peale)
Pole küll vastav teema kuid kui asi juba siia poole kakub, siis kas keegi rolleriga Stoppiet kah harrastab ? Minu arvates suht karm, ise olen ühe korra teiste eest omast arust laianud , et pidurda järsult ja vean ratta loha, aga ei tagaratas lendas kohe õhku sellline tunne oli , et kohe tuleb kuski püksi aga õnneks mõitsin esipidurid lahti lasta. PS! Tee oli äsja pinnatud .
Stoppiet lastakse küll jah rolludega kah. Ise üritan vahest lasta(rekord mingi 1m kuid tagaratas polnd just kõige kõrgemal), ja tean veel mõnda inimest isiklikult kes lasevad ja olen kuulnud ka päris paljusid, kes lasevad.
Kuidas see võimalik on et essal pääval 10m mul on kaa lampi tasakaalu jäänd ja läind ja paar korda gaasiga kaa aga ma 3 pääva harjutanud ja ei saa ikka nii hästi tegelt võib tunduda et vähe meetreid aga roller liigub kiirelt ja sut ratas õhus ja meetreid paar , on nii ? Jah stoppie teema sobib kaa siia ja stoppie on hakand mulle isegi rohkem meeldima kui tagarattal ja vaikselt tuleb kah 8) :lol: :lol: :lol:
Ühekorra tõmbasin üle- oleks peaaegu autole ja majale sisse pannud! Peale seda pole eriti tahtnud proovida, aga ikka proovib naljaviluks!
Ei julge tõmmata kui krossikat omasin siis tõmmasin sai sõita ka mingi 4-6m aga siis k2isin kõhuli ka suht valus oli
Tegelikult võiks siia teemasse videosid kaa uppima ... või mis ? :roll: Tahaks näha kuidas kiho 10m tuleb
Suure hoo peal teen mina nii: Tuled pmst püsti, siis nagu tõmbad, ja samal ajal paned perse istmele tagasi, ja kogu selle käigus oled juba ammu gaasi ära laksand nii palju kui vaja. nii raske kirjeldada, pead ise mõltema ,ja proovima kuidas hea. samas nii pead harjutama ja värki, tasakaal kaob vahest ära. ja imo, mina ntx. väikse hooga ~5-10km/h meibi ei oskagi lasta. kaldun ära ,ja värki reimpz ntx laseb sitaks hästi, kubu ka.
et kas oleks võimalik MBK Nitro-ga ehk Yamaha Aeroxiga tõmmata tagarattale kui roller on täiesti stock kas keegi on proovinud mbk niitroga tõmmata we ise praegu ei saa katsetada kuna käsi kipsis :wink:
kui stock ta sul on ? kui piirajad kaa peal siis ei saa aga kui piirajaid pole siis on täiesti võimalik kui oskad :wink:
Võibolla oli see 10m tõesti natuke üle pakutud(silma järgi) aga eile õhtul tegin parklas umbes 2 ja pool autovahet.Üks vahe on 2,6m