asjad siis niimoodi et rolleriks yamaha neos.. sain siis tänu headele sugulastele endale xenoni ballastid.... pirne ei saanud kuna need olid teise auto peale pandud ja pallastid jäid üle.. küsimus siis selline et kas keegi teab kas on mingi tsokliga pirn mis istuks sinna neose esi tule sisse nii et seda ümber tegema ei peaks.... seal on muidugi see eraldi pistik kuhu läheb see tavaline pirn sisse aga kui selle pistiku tule korpuse küljest ära võtad siis on seal nagu omakorda selline kinnitus nipp vms et kas keegi on tegelend sellega et oleks vaja pirne ostma minna aga ei tea milliseid ja kuidas üldse .... ja kas see on üldse võimalik et kuulsin siin et mingid pinge regulaatorid hakkavad mäkkra mängima ja et asi ei hakka üldse tööle või hakkab pirne läbi põletama... et mõni targem ehk aitab
H4,H2,H3,ostad xenon pirnid,hmm need pirnid on tavaliselt ikka xenon effectiga.Kui tahad xenoneid pead terve kiti ostma.Ja sel kaasas ka trahvo mis tagab ühtlase voolu.
niisiis kui ma nüüd õigesti aru sain siis auto xenoni komp. ei saa rollerile paigaldada kuna ei ole seda trahvot mis tagab ühtlase voolu...
Ikka saab(kõike saab aretada) ja selles pole midagi rasket.Auto omad sobivad samuti,seal on trahvo samuti vahel.Muidu on eraldi bikedele kah müüa Xenon komplekt H4 pesaga Motodepoos 1400.-
Mul on Aprilia SR50 WWW'l xenon ees. Alguses ei sobinud aga sulatasin talle õige kinnituse sinna. Jama on selle xenoniga aku laadimine. Xenon hakkab voolu imema ja vähendab märgatavalt aku eluiga. Mul on muidugi 6500k HID kah. Ma ei tea, palju poes maksab.