Xenonid

Discussion in 'Help!' started by aprilia00, Sept 10, 2010.

1. aprilia00

aprilia00 Member

156
    0
    16
    Et siis küsimus , et kui Xenonid paneh ehk pirn ja blokk aeroxile , et kas ment hakkab siis väääga kanni panema ? Tehakse selle eest trahvi ?
    amatööridel palun mitte kirjutada =)

2. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    minuteada võib sul kui kaherattalisel olla ees, sest näita mulle mõnda mootorratast millel tulede pesur ?

3. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    Ega see nii ka ei ole. Ei tohi xenonit peal olla.

4. aspirin

aspirin New Member

408
    0
    0
    ja ütled kõikidel uuematel mootorratastel ise pandud xenonid, ning tegelt on keelatud?

5. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    Ma ütlen et roller/mopeed on teine asi mis mootoratas.

6. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Võib panna kuid seal pedab olema peal mingi täht ja nad ei tohi ületada mingit eredus piiri.

7. -motomees-

-motomees- Active Member

1,111
    0
    36
    ära põe, kui sul täis ja pool tuled töötavad siis pohh ju kui ergud need on, pimedalajal kena sõita...

8. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Tegelt 'Pohh' küll pole sest mu sõps müüs cpi oliveri xenonidega mis olid eredamad kui lubatud ja polnud euro tähist sai trahvi see kes ostis sai trahvi ja oli kohustatud nad maha võtta.Kui tahad selliseid asju siis palun.Kuid neid kontrollitakse jõle harva nii et väike võimalus ikkagi vahele jääda on.

9. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
  10. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    see võib olla reflektoj ja midagi muud.hmmm... aa äkki selleks et see ei pimestaks teisi vastusõitjaid

11. wert555

wert555 New Member

88
    0
    0
    No kui ma ette panin selle, siis munni ei näidanud, mis kasu sellest on.

12. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    autode puhul on nii et kui sul tulede eredus v nivoo vms ületab 2000k siis peavad olema autol tulede pesurid ja tulede korrektor ja kõige lahjem xenon on minu teada 4300k rollude/tsiklite kohta mai oska õelda kuid arvatavast sama kamm kuid mina küll ei tea ühtegi 2 rattalist millel tulede korrektor ja tulede pesurid küljes:Djärelikult vist ei tohigi olla:( enadl AP 6000k xenon ees juba aasta pole probleemi olnud kuid siiski polegi ka politseid kohanud sellel ajal kui see põlenud on:Dpimedas ikka mega hea sõita ja kena näeb ka välja ;)

Jaga seda lehte