Et siis küsimus , et kui Xenonid paneh ehk pirn ja blokk aeroxile , et kas ment hakkab siis väääga kanni panema ? Tehakse selle eest trahvi ? amatööridel palun mitte kirjutada =)
minuteada võib sul kui kaherattalisel olla ees, sest näita mulle mõnda mootorratast millel tulede pesur ?
ära põe, kui sul täis ja pool tuled töötavad siis pohh ju kui ergud need on, pimedalajal kena sõita...
Tegelt 'Pohh' küll pole sest mu sõps müüs cpi oliveri xenonidega mis olid eredamad kui lubatud ja polnud euro tähist sai trahvi see kes ostis sai trahvi ja oli kohustatud nad maha võtta.Kui tahad selliseid asju siis palun.Kuid neid kontrollitakse jõle harva nii et väike võimalus ikkagi vahele jääda on.
Miks on xenon efektiga pirnide otsas on halvasti läbipaistev värv vms. http://images.wikio.com/images/p/3f3d7/ ... -auto.jpeg
see võib olla reflektoj ja midagi muud.hmmm... aa äkki selleks et see ei pimestaks teisi vastusõitjaid
autode puhul on nii et kui sul tulede eredus v nivoo vms ületab 2000k siis peavad olema autol tulede pesurid ja tulede korrektor ja kõige lahjem xenon on minu teada 4300k rollude/tsiklite kohta mai oska õelda kuid arvatavast sama kamm kuid mina küll ei tea ühtegi 2 rattalist millel tulede korrektor ja tulede pesurid küljesjärelikult vist ei tohigi olla enadl AP 6000k xenon ees juba aasta pole probleemi olnud kuid siiski polegi ka politseid kohanud sellel ajal kui see põlenud onpimedas ikka mega hea sõita ja kena näeb ka välja