Yamaha Aerox/MBK Nitro. Pöörded

Discussion in 'Help!' started by willem, Veebr 22, 2011.

1. willem

willem New Member

17
    0
    0
    Probleem on siis selline et roller ei anna korralikult pöördeid kui s6itma hakata.... umbes 2-3 meetrit kiirendab elu aeglaselt ja hääl on täpselt nagu keegi topib sokki summutisse. selline hääl nagu keegi kägistaks rollut... Aga kohe peale seda 2-3 meetrit annab korralikult pööreid ja kiirendab super hästi. ;) Olen proovinud peaaegu et k6ikke : rullikud vahetanud, siduri vahetanud, proovinud teisi 6hupuhastajasid, enda oma puhtaks teinud, karpa puhastanud, summutigi ostsin sellepärast uue, rihma välja vahetanud.... Vahepeal saab korralikult kiirendama nimodi et annab korraks toorest et pöörded kukuks alla ja siis kui kohe kaasi vajutada nii siis kiirendab täiesti korralikult...
    Loodan et saite mu jutust aru, kui on mingeid probleem siis kysige v6in lahti seletada. :)

Ei ole vaja hakata kirjavigade pärast m6nitama... olen elanud soomes 2 aastat ja ei oska enam väga hästi eesti keelt kirjutada. :/

2. tsmo

tsmo Member

212
    0
    16
    sama roller, sama probleem :/

3. Sh0t

Sh0t New Member

126
    0
    0
    Mis seisus variaator on?Kulunud pole?

4. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Võib olla liiga suur tühikäigu düüs.
    Võetud siis Rallitaja tühikäigu reguleerimise õpetusest:

5. willem

willem New Member

17
    0
    0
    varjaatori on just vahetatud uued osad. ja tyhikäigu dyys ? mitu dyysi seal karburaatoris siis on ja milline neist on tyhikäigu dyys ?

6. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36
    tühikäigu oma väiksem..

peaks olema 3 düüsi, nn "peadüüs" (ei tea kuidas nimetada) siis selle kõrval tühikäigudüüs ja siis tooredüüs vms aga alusta läbipuhumisega !

7. willem

willem New Member

17
    0
    0
    tänän kõigi abi eest. sain korda. vahetasin pea düüsi ja tühikäigu düüsi ära ja hakkas kohe korralikult tööle :)

Jaga seda lehte