Nonii rahvas mis te arvate kumb Jog parem on kas vesi jahutusega või õhk jahutusega tooge põhjendusi ka.
Mina võtaks Jog R-i , sest Eestis kliima on just õhkjahutusele loodud + Palju odavamad silindrid jne..
ma v6task kh 6hkjahutusega pilli sest todaparem tuunida kui on kavatsus aga kui ei tuuni siis v6tta ikka vesijahutusega.
Õhkjahutus on selles mõttes parem, et sellele on odavamad silindrid ja lihtsama ehitusega(pole mingit jahutusvedeliku n*ssi) Aga kuskilt olen kuulnud, et kuna vedelikjahutusel on parem jahutamisvõime, siis on see kiirem, kuid pole kindel kas tegelt ka on nii.
Eestimaa kliimas on jõle poh*ui mis ta sul on , õhkjahutust kasutan ise ,sest ei ole midagi keerulist, kõik on väga lihtne . Veel pole kokku puutunud jahutusvedelikuga ,aga seal ei saa kaa midagi väga erilist olla!
Kaks R-i on vingem kui üks arvavad naised ning baigimehed Ise valiks muidugi vesijahutuse. Sooja mootori puhul pole mineku vahe nii suur. Ning vesijahutust on just kergem tuunida (Kui midagi suuremat plaanis)
nende kahe vahel valides võtaksin mina silmad kinni JOG R´i , kuna õhkjahutus . vesijahutusega võib sul olla suht palju probleeme . õhkjahutus on hea , lihtne ja kerge ,ning seda on väga lihtne ja kerge tuunida ka . ise soovitaks õhkjahutus ning nagu rääägitud , pole eesti kliimas üldse vahet kas on õhkjahutus või ei .
võta õhkjahutus. tagapeal ka parem lasta. ees pole radikat ega midagi. eestis pole vahet mis jahutus ta sul on. lollikindel on õhkjahutus. vesijahutusega masinal hakavad veepumba laagrid kuluma jne.
Mul on Jog R ja suht hea roller. Soovtan osta sulle, kuid kui plaanid vaatata RR poole, siis ostaks ikkagi steedi, kuna see sama raha eest uuena. to speedfighter: Jog RR on ju radikas ju põhja all.