Tervist, kas keegi oskaks veits sellisest masinast natuke rääkida, kas on mõtet osta ja on ta vastupidav ja kõikke sellist, kiirusest ja kiirendusest Pole varem rollerit omanud http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... uct_id=225
Sobib hästi stuntimiseks, ehitatudki enam-vähem spetsiaalselt selle jaoks, see on lihtsalt kerge ! Peab vastu ikka vähemalt mina tean üht, mis peaks siiamaani liikuma, natuke tuuningut peale ja kõva masin ! :wink:
aga pmts mida ma seal tuunima peaksin et ta kõvv masin oleks, sorri, ei tea veel rolludest midagi Ja kui palju see tuunimine mul umbes maksma läheks ?
Aga palju see roller siis stockis edasi peaks liikuma ? Kui ta mingi 60-70 edasi liigub siis esialgu piisab aga hiljem oleks suht tarvilik kui ta vähemalt 80 välja lippaks Kas ainult sportsummutajast piisaks et roller umbes 80 välja jookseks ?
Üle 70 läheb vist, tollel slideril oli hoonitud silku ja gianelli sportsumpa all, stocis läheb raudselt 75-85
Endal on kh slider :wink: aga praegu parandamisel sest lagunes ära kasutatud ei ole väga mõtet osta ainult ku uus sest ma sain kasutatud ja hakkas normilt lagunema aga no kunagi saab korda ku jupid peal