Roller sai ostetud umb. aasta tagsi hetkel 50 cc tellinn jupib üsana pea 2ra et teha 70cc peale l2heb siis: stage 6 racing steage 6 väntvõll stage 6 21mm kapra stage 6 r1200 Hetkel peal: speed control wingbell polini speedclutch punane survekas kollased sidurivedrud peal ka muusika! 222 sony võim ja 2 sateliiti 2x 500 w alpine rollerist mõned pildid!
Re: Sr 50! masin on väga ilus, tahtsin niiväga osta kui ta myygis oli sl aga ma ossin 1 kuu tagasi rolli ära juba
Re: Zicco Sr 50 www ei meeldi need kulmud , siis see esikondli stock rest , siiis taga porikas ja see et tagaistuja hoidmiskohad on teist värvi aga üldmulje kena , mootor ka hea , ikkagist minarelli . sellisega sõidaks küll :wink:
Re: Zicco Sr 50 www ei tea, minu arust üsnagi normaalne. Ja see, et tagaistuja kinnihoidmis kohad oranzid on ju normaalne. Mul ka ju kondlid tagant punased, aga kinnihoidmis kohad valged
Re: Zicco Sr 50 www Tükk aega oodanud sellest rollist teemat Jube kena on ikka...Mine tee paremaid pilte :wink: Liiga hull mai saa
Re: Zicco Sr 50 www Mis sumpa praegu all on? Z? Tagaporikas ja esitulede kulmud võta ära.. Jääb kõvasti ilusam.
Re: Zicco Sr 50 www Rahaboss. Amort sitane, siis kohe uus alla Ei noh tegelt suht kena roller, aga jah, taguporika võiks kaotada ja siis eest see rest, nagu niimõnigi juba maininud on. :wink:
Re: Zicco Sr 50 www ta wist ostis need saksast scootercentri poest woi midagi... mulle meeldib se sumpa wärk
Re: Zicco Sr 50 www algus pidin ostma sakskat kohapealt aga liiga kaugel lounas nüüd tellimus lisatud ja jupid peaks varsti liikuma hakkama ja kui saksast koju siis gondlid maha ja lihvima!