Älexi MH Furia ´05

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by Alex, Okt 13, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    po*ui et keegi ei viitsi lugeda aga no ma ikka järjekindlalt ajan juttu edasi, täna jõudis selline toru: http://img59.imageshack.us/i/pilt009gp.jpg/
    ise olen rahul ja läheb ilusti ka, nüüd ongi veel gondlid värvida ja 1 parandada ja akule mingi kandur ehitada.

2. Drag

Drag New Member

864
    0
    0
    Kena, sellel peaks hääl ka suht hea olema.

Mul teemas sama lugu, et keegi ei loe, aga no ikka tuleb uuendusi teha. :lol:

3. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Oleks sa näinud mis akukandur mulgis peale oli sätitud. Korra Kõpu külje all enduurotamas käia ja tagasi tulles pidi aku põues sõitma. :/

4. rregular

rregular Member

423
    0
    16
    Korralik töö käib sul selle kallal. Hea, et ikka nokitsetakse selliste kallal usinasti. Endal ka lahti võtetud, kogu raamistik liivapritsi ja värvimisse. Küsimus, kuidas sa selle raaminumbri tegid ? Vaata ja kirjuta ikka minu teemasse ka :)
    aitäh!

5. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    jep ise käisin veel selle kanduriga krossirajal :D, koju jõudes pidin uue aku ostma

raaminumbri kohta nii, et tegin pilti, lasin photoshopist jagaval klassivennal arvutis samasuguse teha ja printisin välja ning lasin isal ära kiletada. pilti ka : http://img214.imageshack.us/i/pilt010.jpg/

6. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
  7. FreeZeR

FreeZeR Active Member

1,136
    0
    36
    turbokit liigub ikka turbolt edasi ka ? :D Ise oleks ka peaaegu turbokiti ostnud. Aga tee video hääletest ;)

8. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    ma uue nädala alguses viin timmimisse vist, pärast seda võin teha küll video ;) ja tõmmet oli tunda küll :D

9. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    Ega sitt vend ei ole jh.
    Kelle juurde viid? Minu garaazi enne järgmist kuud ei saa kuna mul tööd palju palju.

10. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    jee vesi silindris! tra peab jälle lammutama hakkama, huvitav see et mootorit ei ole puutunudki talvel ja peale pannes nüüd järsku on tihend läbi ja vesi silindris ja bensiin radikas.

11. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Mootor maha ja karterit läbi pesema, muidu varsti väntvõlli laagrid õhtal! Omad kogemused ühe krossikaga. Vesi ei tee kunagi head. :/

12. >K<

>K< New Member

971
    0
    0
    mootor koos?

13. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    ei ole viitsind panna veel :D, vb täna käin brauerist läbi ja ostan tihendid uued.

14. Anonymous

Anonymous Guest

0
    0
    0
    hüppa minupoolt läbi, mul peaks AM 6 mootorile nii mõndagi jaguma.
    Tihendeid sinu silindrile peaks vist isegi olema.
    Alati leiab lahenduse!

15. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    lõikame mingi kinda õigesse mõõtu?

16. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    nii nüüd masin käib ja värki, ainult timmist väljas väga, sai ka lisaõhku, aga et seda mootoripolti sinna kollektori juurde keerata pidi sidurihoova mootorist välja võtma ja pärast surveplaadist polti järgi andma, mina ei viitsinud nii teha ja tegin veidi loovama lahenduse: http://img14.imageshack.us/i/pilts.jpg/
    siin siis võtsin ühe kõvastunud bensuvooliku ja puidukruvi, puidukruvi kruvisin sisse sinna kõvasti ja siis lükkasin selle nii kaugele kui läks, jäi kõvasti kinni küll. nüüd on veel nii et kui tuleb pöördemoment siis tõmbab ära ja siis nagu ei saa kätte enam, vaatab vb viin kellelegi targemale timmida.

17. R4un0

R4un0 Bännitud Bännitud

81
    0
    0
    Kasutaja omab juba mõnda aega KEEWAYD. Ehitab toda. Raami pärast oleks peaaegu kaklemagi läinud.

18. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    :D x-ray on ka olemas jah aga mootorit pole veel :D
    seda ka et uus pilt ka vahelduseks:

19. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    kena, aga need süütekaane augud on nõmedad, sebiks uue kaane oleks äge. :D

20. Alex

Alex New Member

219
    0
    0
    njaa, roby müüb oma ratast varuosadeks, mõtlesin sealt kogu elektrisüsteemi osta, ehk ostan siis selle ka :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte