Õli lekkib välja !

Discussion in 'Help!' started by sparc0, Jan 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    Unusta ära see silikon .Võta õige tihend puhata mõlemad pinnad nii,et sinna mingit vana tihendit ei jää ja pane ilusti kokku tagasi.Polte pingutatakse nm võtmega ja maks 15nm .Juhul ,kui paned silikooni pressid sa selle vealt nii või teisiti välja ja see vüib minna mootorisse sisse ja arva ise mis juhtuda võib ,kui silikooni tükid mootoris ringi käima hakkavad .Soovitaks natuke hoolikam oma 4t mootoritega olla siis ka töötavad ilusti ja muretult.

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Ega sa ei pea seda silkoni nii palju ka panema. Paneb silikoni välis serva poole ja surub ikka kinni ja silikon ei saa kuidagi mootorisse ringi hulkuma minna...

3. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    Ega sa seda kilode viisi ei pane sinna,ennem kokkupanemist lased natuke taheneda ka sellel,silikooni paned rohkem äärte poole.Mul pole küll kunagi mootorisse silikooni sattunud

4. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    ega ma r22kinud pole , et mu rollerisse sattus silikon . :lol:

5. MaiceL

MaiceL New Member

812
    0
    0
    Lollikesed, mis silikoonist te siin jahute?
    Seal on vale tihend, plekk tihend ei sobi absoluutselt sinna ju.
    Pane õige papp tihend ja asi mutt.

6. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

kui sinna käib tihend siis milleks silikoniga pläkerdada.Pole ju mõtet porri ka teha .

7. sparc0

sparc0 New Member

796
    0
    0
    maicelil ja raivol õigus :)
    Aga suured tänud , teema võib lukku pannna ! 8)

8. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    kust otsast see porr on? :roll: ma panen alati papist tihendile ka kerge silikoonikihi,näiteks sumpa omale,peab paremini igatahes,kui lihtsalt papist 8)

see on ta oma valik,kas paneb silikooni või ei,mis see teid torgib? Jagasin lihtsalt soovitust,so what?

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte