01 RTR , MBK Nitro 70cm³ , 1997

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by 01 RTR, Juuli 28, 2010.

1. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38
    Karpa asendis ei tohiks probleem olla. Sest enne toimis... Kui Idas oli siis ainukene asi, mis mulle ei meeldinud, oli see, et külmalt läks sitasti käima.. Pidi ikka mitu korda lööma..

2. 01 RTR

01 RTR New Member

17
    0
    0
    see et kylmast sitasti käima läheb on siia maani ja ma ei tea millest see tuleneb.....vahel peab 10 tyhja laskma, siis korra lubab, siis jälle 10 tyhja ja siis uuesti lubab ja siis kolmanda korra pealt läheb. :D:DAga pole hullu sellega harjub era ja see karpa teema ega ma loll pole ma tegingi selle täiesti lahti ja k6ik nurgad ja asjad puhtaks lihtsalt imelik on see et see karpa on konkreetselt pysti nagu see vann on vertikaal asendis täiesti. :S Pole varem teistel küll siukest asja näinud ja äkki keegi oskab aidata, et mis selle käima minemise probleem v6ib olla ja siuke teema ka et kylmast peast liigub sitaks paremini kui soojast ,et millest see tuleneb......?

3. Cheiver

Cheiver New Member

458
    0
    0
    Ühesõnaga pead käima panekuks 33 korda lööma?
    Suht nõme minumeelest. :roll:

4. Spyker

Spyker New Member

138
    0
    0
    Külmast peast tööle mineku probleemiks võib olla tooreklapp :p

5. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    külmast peast paremini liigub kui soojast, siis võib survekas ka pehmeolla natukene

6. 01 RTR

01 RTR New Member

17
    0
    0
    survekas vist ongi jama vahetan selle ära varsti ja mitte päris 33 korda see oli lihtsalt näide aga kusagil 10-20 korda ikka:p

7. 01 RTR

01 RTR New Member

17
    0
    0
    jaa läheb vist põrguvärgi juurde timmimisse:D:Dsiis peaks liikuma saama selle looma korralikult äkki:Dloota ju v6ib v mis....

8. 01 RTR

01 RTR New Member

17
    0
    0
    keegi oskab 6elda miks mul keema läheb kui korgi maha keerasin ja l6dvikuid vajutasin siis vesi liikus ylesse alla .......ja siis sai m6istus otsa.....ja variaatorist tuleb ka mingi kl6bin kuigi see s6idu omadusi absolutselt ei muuda aga mingi imelik kl6bin .....ise m6tlesin et äkki rulid kandlilised vms

9. hardbass

hardbass New Member

239
    0
    0
    kick käbi käib vastu

10. (ESTLAND)

(ESTLAND) Member

160
    0
    16
    Tore ,et keegigi õige aasta pannud aeroxile, paljud kellel vana aerox topivad aastaks mingi 20002 või 2003 :p
    bloki ja süütepoolest, mida vanem seda parem 8)

11. 01 RTR

01 RTR New Member

17
    0
    0
    Tore ,et keegigi õige aasta pannud aeroxile, paljud kellel vana aerox topivad aastaks mingi 20002 või 2003 :p
    bloki ja süütepoolest, mida vanem seda parem 8)

see on sl täiesti õige et mida vanem seda parem ja siuke lihtne mitte midagi üleliigset ,mulle meeldib ..

01 RTR Kirjutas:keegi oskab 6elda miks mul keema läheb kui korgi maha keerasin ja l6dvikuid vajutasin siis vesi liikus ylesse alla .......ja siis sai m6istus otsa.....ja variaatorist tuleb ka mingi kl6bin kuigi see s6idu omadusi absolutselt ei muuda aga mingi imelik kl6bin .....ise m6tlesin et äkki rulid kandlilised vms

kick käbi käib vastu

ei käi ma arvan ,see on kõik uus ja see tekib sooja mootoriga ma panin tähele.

seisud hetkel sellised ,et roller lahti võetud block alt ära kolb läheb vahetusse kuna see keema minemise teema oli selles et magneto küljest olid need kolm junni ära murdunud ja vee pump ei käinud ringi.....:Sja vesi jooksis mootorisse(võtsin sumpa alt ära siis sealt tuli vähemalt pool liitrit vett):S:S:Saga pole hullu ainult kolbil on kriimud peal silku korras .....kondlid on tegemisel ....plaan on teha taga osa veidi pikemaks tervavamaks ja kõrgemaks:D:Dja SYM-i taga tule peaks aretama sinna se on siuke teravam (olemas ka).......jaa noo siis veel veidi customit:p

Jaga seda lehte