endale ei meeldi ta kh sellepärast et neid nii palju aga näiteks mdea malagutisid ei tule koguaeg vastu SRR-e tuleb aga iga teine-kolmas roller
hmm no mina olen juba ~4a sõitnud rolliga ja pole kordagi näinud ühtegi R-i linnapeal liikumas ainukesed mis vastu tulevad on mingid tsinsud täna esimest korda nägin roxi sõitmas MMA oma ja MMA kui seda loed sis värvi ära oma roll see praegune välimus ikka suht raibe tegelikult.
Mul on olnud street 2007 aasta oma ja piaggio nrg 2009 oma ja vahepeal kasutasin ka R-i kuu või 2 mina ütleks et ainuke viga on istme kõrgus võibolla lenksu madalus iga tahes mootori poolest ei ütle midagi halba välimuse poolest aint 1 asi mis häirib need pikad venivad põhjakondlid mis alatihti kuskile kinni jäävad ja muidugi tagaistuja jalatoed väikesevõitu jalg peab keere kuidagi olema . Muud mina kurta ei oska hea roller on ja pealegi teel püsiv hästi.
Ega siis kui rollerit survepesuriga pesta ei oska, tulevad kõikidel kleepsud lahti, väga loll jutt ikka... Ja lugesin, et Sre nähakse iga nurga peal siis imo on aeroxeid täpselt sama palju.
Aga on keegi siin aeroxitest rääkind et kui head nad on??? ja kas on keegi keelanud teha teema 1001 ja natuke põhjust peale miks rox on jama roller??? Siin teemas räägime aint SR-R-idest ja kõik teema purgis tra mingi tehke teine teema siis kui niiväga tahate kiita oma SR-R-e minuarust on jama ja nii ta ka jääb vb kunagi muutub aga eriti ei usu. Ja ma usun et ka kõik teised siia postitajad avaldavad OMA ARVAMUST Sorry OT-pärast aga nh ei suutnud enam vahtida kuidas järjekordne ... siin teemat reostab oma vaidlemistega
Jalgsi käijaid on ka dohuija, on ju nõmedad tüübid eks. Eriti need vanamuti moodi ja siis need värviliste riietega skeidipeded.
aeroxe on ikka eestis mingi 10x vähem kui apriliasi minu arust. meil on kooli ees umbes 10 apriliat ja umbes 1 või 2 aeroxit. varuosad on veits ülehinnatud aprilial, aga muidu ilus roller.