Oleme ausad , ega to mingi stock masin polnud seal pildipeal , arvatavast mingi highend , siis ime ka pole miks ribadeks lendab ja roller ei ole mõeldud tuunimiseks , roller on mõeldud punktist a punkti b sõitmiseks nendele kelle vanus ei võimalda suuremat cc . JA KEEGI EI TEA MIKS SEE BLOKK SEALT ALT ÄRA LENDAS , NIIET ÄRGE HAKAKE ENDALE MIDAGI ETTE KUJUTAMA ET SEE OLI KVALITEEDI VIGA
No ma ei tea. Roller on ehitatud ikka sõitmaks põhiliselt maanteel ja stockina, piirajate eemaldamisega ei juhtu ka miskit. Aga kui nüüd toppida sinna igast võimsad vidinad peale ja lõhkuma minna siis on küll viga endas mitte rolleris. Sama nagu toppige Lada peale 400kw mootor ja siis vinguge,et tagasild ei pea vastu.
Ärge targutage midagi. On täiesti olemas võimalus, et pooleks murdunud plokil oli valudefekt või muu viga küljes. Ise pole seda plokki muidugi näinud, aga variante mis võis valesti minna on palju peale selle, et tegemist oli ülekoormusega. Muidu, kuna rolleril on mootoriplokk kandevosa siis selle loomisel peaks olema arvestatud suht suur varutegur; seda enam et masin on mõeldud kahekohalisena. Kindlasti on arvestatud ka mõningase mootori forsseerimise võimalusega, ma ei usu et see niisama tehtud on tohutu forsseerimispotensiaaliga - originaaliga sama võimeka komplektse mootori koos ülekannete ja muuga saab teha kindlasti palju odavamalt ka, kui nad praegu teevad. Tootmisveaga võiks seesama stock roller vabalt ka kõval showmehel, kes kõvasti peale keerab, pooleks murduda. Olgu veel öeldud et kinnitamata variokaane poldid või ilma variokaaneta kasutamine muudab plokki juba tublisti nõrgemaks.
hakkab tulema , tal endal võis seal sada viga olla , ega selle pildi järgi ei saa öelda et mõtetu kvaliteeditu roller .
ongi ju kvaliteeditu roller, vaata kui odavalt tehtud, kõik on plastmassist!! :lol: mina tahan roostevaba või alumiinium gondliga rollerit.
See pole esimene ega viimane Piaggio mootoriplokk mis hakkab mõranema ja pooleks murdub. Olen palju mootoreid kokku-lahti võtnud ja võin öelda,et selle aja jooksul on läbikäinud vähemalt 5 mootorit millel on mõrad sees. Niiet pole siin tegu juhusega vaid viga tuleb otsida kusagilt mujalt.
kes siin räägib et 400kw mootoriga lada sild ei pea vastu, siis loll jutt, peab küll kuniks ei ületata tema tugevusvaru! :lol: