Aga kui aus olla, siis mulle R-i juhitavus ei meeldi. See ka ainuke asi mis ma välja tooksin selle võrri juures. Vnoo nagu istumisasend ja lenksu asukoht nagu ei klapi. Plus jalgade hoimine tundub kuidagi väärakas seal.
Mul vend omab 5 aastat vana Sr-r ja vananemist ja kulumist on näha palju, näiteks juhitavus on muutunud talutamatuks. Taga amort on väga sitaks läinud. Spidomeeter ei ole viimasel kuul üldse elumärki näidanud, see on väga nõrk ja samamoodi ka tagatuli ja elektrisüsteem hakkab ära kustmuma, aku on juba ammu surnud. Jalgevahel see hall plastik on nii must, et ei saa puhtakski ja on minipragusi täis. Peeglid ja jalgeesine see must värv on ära tuhmunud ja halliks läinud. Kleepsud lagunevad pesuga ära. Õli paak on sitas kohas. "Pagas" on väga ebaapraktiline ja ka põhja plastik, nii kui vänta lööd, lööd ka plastikut . Ja tegemist on hästi hooldatud ja hoitud rolleriga, kuid aeg on oma tööd teinud. Aga plusse on kah omajagu, üldiselt Sr-r on väga hea ja õnnestunud roller. On ilus, võimas, ja mugav. Kui valida Aerox, street ja Sr-R siis , Sr-r oleks kindel valik. JA AEROKs POLE KINDLASTI PAREM KUI SR-R ! Ja järelturuväärtus on SUPER !!!!!!!! Ega "täiuslikku" rollerit polegi olemas.
Täpselt runner parem Ega ma arvan et nii see ka oli Lugesin kah terve teema läbi, naerda sai ikka mõnuga.. Üks miinus ka minu poolt et lenks on liiga kerge ikkagi, juhitavus tänu sellele on halb.. See vaid minu arvamus, kuna aind R-iga paar korda sõitnud.... Kui ära harjud selle lenksuga siis vast R käiks kah
Plnud varem runneriga sõitnud ega lähedalt näinud.. Siis eile sain pilli kätte suht solvunud olin pmst Lootsin et on ikka kõrgem nagu ikka siuke suurem nagu räägitakse mu meelest täitsa tavaline, praegu mul sõita ebamugav aga käib kah praegu Sr-i kohta et parem kui R Tegelt kah, juhitavus parem mugavam (minu arvates)
kõik oleneb hoidjast . väga paljud tuttavad ka omanud 3 - 4 aastat ja pole munnigi viga. amort ongi tüüpviga neil .
kui sa oleksid natukene vanem ja targem, siis sa ei oleks mulle nii öelnud ma ei usu eriti, et mulle autokoolis teooria õpa valetab ja kõik testid ja eksamid on khm valed parktulede ametlik nimetus ongi ääretuli, parktuli on lihtsalt rahvasuus rohkem levinud väljend uuri ennem, kui midagi suust välja ajad peace
Mina arvan, et kui sa ostad omale uue R `i , siis sa saad senikaua ikka korralikult vigadetta sõita kui sa järve või matsu hakkad panema. Kõik lagunemised peaks ikka olenema omanikust! kui mingi asi kinni ei püsi ja siis kuvaldaga paugu paned, ega siis muidugi ei hakka asi pidama.
rasmus ma arvan, et siin saavad sinu üle naerda ikka päris mitmed vennad veits lolli juttu, aga no samas ilma selliste vendadeta hakkab ka igav siin rks ja peale matsu oled r-i hakanud maha tegema Siin teemas mõned asjad ikka õiged miks sitt, aga samas ka mõned rasmuse näited on täiesti võssa
tsiteerides veidi: ilge sitt jms plaplapla, mootor laguneb gondlid nõrgad TRA RASMUS MÕTLE ISE KA VEIDI sa sõidad mingi vene bensuga, ütled et mootor sitt, ausalt GG ! siis paned laksu ja gondel lähebpuru, tubli oled !
Doggy ma räägin sa ikka nii haiglase mõtlemisega inimene ikka. Panid oma riga laksu oma IDIOOTSUSEST ning tuleb nüüd apriliat süüdistama. Õpi sõitma parem.
sa nagu ilge taun w? süüdistasin ma laksus apriliat w? ma rääkisin aprilia vigadest noh pole minu süü et sa ei tunnista või ei julge tunnistada et R-il on palju tüüpvigu ma arvan et sinus ma küll oskan paremini sõita, ma oskan oma rollerit ka väga hästi talitseda ja kurvid on kah mu lemmikud kuna seal kaovad ka võimsamad masinad tahapoole, siis kui ma matsu panin oli väga kõva padukas, kus pidamine oli väga halb ja nähtavust polnud ollagi ja ükssiristas oma rolleriga 25km/h tee peal ja tagatuled kah hõõgusid aind
Tegelikkuses siristas ülikorralik originaal-seisus Aprilia SR Street ees. Aga kuna esimene roller oli Aprilia SR Street siis tollel pidurid töötasid, tgant tuli SR R, tollel tüüpviga, et pidurid ei tööta.
ühesõnaga R on sitt roller.Nii,et hakake jala käime kellel R perse all on või müüge kiirkorras maha ja ostke mõni muu masin.Ise küll sõidaks R-iga :lol:
SR-R on seepärast sitt roller et minul seda pole ja asi jokk. ei tegelt, pimedas on nähtavus halb, gondleid liiga palju peal kui tahad kuhugi ligi pääseda, amordid on liiga jäigad ja tagant on rõveda välimusega ning enamusel selline võrr. Millegi muu kohta ei nuriseks.
Ühesõnaga, kui teha kõikidest rolleritest sama pealkirjaga teema, siis polegi head rollerit olemas. Aga SR R'ist on totaalselt palju rollereid ka paremad (okei, nad jäävad ilmselt mõnes aspektis alla, aga siiski). Näiteks Jetforce, Runner ja Speedfight 2 saavad minupoolt pos. hinnangu! 8)