1001 ja natuke peale põhjust, miks on SR-R jama roller.

Discussion in 'Jutud' started by rallitaja, Okt 30, 2010.

1. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    Haha etzu7 su faktid on head! 8)

Mul ka üks fakt.Auto kaal ei tohi ületada 2 tonni (Mõninkatel kruusateedel nt) aga kui su auto on 4500kg või 45000g siis on kõik OK!!

Ning piaggio mootor on küll 8hp otse vändast.Tagarattast 5-6hp

2. etzu7

etzu7 Member

339
    0
    16
    mv sa ajad

3. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    sillllu kao arenema! :lol: Või kui oled sibul et noh eesti keelt ei mõista ja nii, siis anname andeks... siis mine keeltekooli! :lol:

Sõna VÕI tähendab et ÜKS KAHEST tingimusest peab olema täidetud. Lisaks kehtib kubatuuri piirang vaid SÄDESÜÜTEGA sisepõlemismootorile, mis tähendab et vaid diiselmootori puhul mõõdetakse kW ning elektrimootori puhul sama. Bensiinimootorile jääb vaid kubatuuri piirang samas kui disla võib olla näiteks 100 cm3.

Üldse kõik ajate siin paska, hobijõud saab konvertida kW-ks ja vastupidi, mis tähendab et kui kW ületab piiri siis hp-des mõõdetes teeb seda sama!

4. roximees

roximees New Member

530
    0
    0
    nagunii saab arvele ju,mis sa mõtled et mingi dünole pannakse? :lol:
    ja sr-R'e on palju aga aeroxeid veel rohkem ju,aerox igal teisel rotil

5. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Ei, sibul ma pole ja teist kohe sõimama/laimama/solvama hakata on minuarust lapsik. Ma võin küll sinusilmis pede tatt olla, aga siin alles oli mingi teema kus sa kirjutasid et pole mõttet kohe sõimama hakata kui inimene eksib. Mida sa ise just tegid ? Suht nõme käitumine sinu kui moderaatori poolt. Tõesti eksisin. Lase nüüd edasi mu õigekirja, vigade ja kõige muu pärast. Pärast saad veel sitaks kuulsaks ja kõvaks vennaks siin.

6. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    noo aga loetakse ju muidu tagarattast (ülevaatusel vms) v6i ma eksin ?

7. tem11

tem11 New Member

919
    0
    0
    sõna VÕI tähendab seal just seda, et kumbagi ei tohi ületada.
    ei teadnudki. et bensiinimootoritel võimsust(watte) ei mõõdeta:D:D:D mix on siis auto dokumentides bensiinimootoriga autol kw-tid kirjas??:D:D:D:D
    fk, wattides võid sa enda vända tõusmis kiirust ka mõõta, kui väga tahad:D:D:D:D:D:D:D

8. omen

omen New Member

638
    0
    0
    kui passis 8hp siis kedagi ei koti kas on rohkem või vähem, aprilia selle paika ja nii see on.

9. sCooX

sCooX New Member

1,043
    0
    0
    vahet pole , igastahes arvena läheb masin 50cc ja võib sõita alates 14.eluaastast

10. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    "50cm3 või 4kW!! seega kui su pill on 49.9cm3 a 100hp"

Mv sa ajad.Kw ning hp on samad mõõtühikud!100hp = 74.59999999980754kw.

Muidugi ei pane keegi dünole sul masinat :D

11. Põrguvärk

Põrguvärk Administraator Meeskonnaliige Administraator

1,683
    0
    36
    Rahunege nüüd maha,tehasest tuleb Aprilia Piaggio mootoriga millel on väidetavalt 8hp. aga ei tasu unustada,et uuel masinal on peal piirajad mis võtavad jõudu maha. Tutikas piirajatega Aprilia arendab dynos vaevu 3,6hp tagarattast ehk 4,68hp kui lisada juurde variaatori kaod. Tootja on teinud täpselt sellise masina mis vastab igati nõuetele.

12. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Mootori võimsus on mootori võimsus

13. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Üks mees, kes oskab tõest ja konkreetset juttu ajada (Y)
    Respekt

14. etzu7

etzu7 Member

339
    0
    16
    No ausalt mis vahe seal on kas ma ütlesin hp v kW, jutt oli igatahs õige !

15. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    oijumalküll kus aprilia mehed läksid kiima nüüd :D rahunege nüüd maha , ma sain aru et siin teemas võib lihtsalt oma arvamust avaldada ega arvestanud sellega et kohe selliseks sõjaks ühe lause pärast läheb . Kallis rallitaja kui sa kohe tõesti minu postituse pärast und ei saa siis eks kustuta ära. Ma tõesti ei ärka iga hommik selle nimel et saaks jälle tänase päeva korda saata internetis kõvatades. Ning kõik kellel tõsine ärapanemise/vaidlemise tuju siis mu postkast on teie vihastele ja õudsatele sõnumitele avatud :) , ja ma usun et moderaatori töö võib olla väga raske ja kurnav kuid ei tasu nüüd oma elutähtsate maailmakorraldustega üle ka pingutada. Ärge siin foorumis siis kirjavigade pärast infarkti saage kallid ustavad tähenärijad-ma üritan mõista teie rasket elu ning võin teile PS- teel psühholoogilist abi pakkuda . Seniks Häid Jõule!

16. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Minagi ei ela mingi "ärapanemise" nimel, kuid ma ei salli seda, et levitatakse avalikult täiesti valet või ise välja mõeldud/painutatud infot.
    Kui ma kellegi südant riivan siis sorri tõesti, võibolla ma olengi liiga järsu ütlemisega! Teie ärge laske end sellest härida, tatikaks ma ei ole kedagi sõimanud.
    Palun niimõnelgi enne ütlemist mõelda oma jutt veel korra läbi, mida ja milleks sellega öelda tahate, ning ärge hakake üldistama. Jutt võimsustest oli konkreetse paragrahvi juurde mõeldud, mitte kõigi masinate peale kokku!
    Kasutage oma ajumahtu, sõbramehed.

Moderaatori staatus ei peaks küll kuidagi paika panema kellegi käitumist. Kas peaksin siis teile pugema ja kellegi perset ka lakkuma või, äkki postitan ka teie eest teie mõtteid kui mulle helistate?

17. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    SÕBRALIK PEAKSID OLEMA JA MÕISTVA SUHTUMISEGA . PIIIIISS, HÄID JÕÕULE KA SULLE RALLITAJA ;)

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    Sullegi meeldivaid pühi!

Vaatan et see teema päris suureks paisunud, uskumatu lugu. :D

19. SP1

SP1 New Member

156
    0
    0
    kuson aprilia sr r õlipaak ?

20. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Spidogondli all võtad 2mutri/kruviga lahti yhe gondli ja siis seal paistab juba, tosool ja õlipaak.

Jaga seda lehte