Aprill27, kuidas siis nii, vaidle ikka minuga! Ega ma peksa ei anna, kui kellegil õigus on! Mis puutub teema vajalikkusesse, siis see teema on väga vajalik, et R-i fännide ja mittefännide arutelu oleks eraldi olemas ja ei peaks seda muu jama seest otsima. Kui keegi tunneb, et R on mega sitt pill, saab ta seda siin vabalt öelda, ning kui keegi soovib oma panni ülistada ja kuuluda halli noortemassi, mille motoks on "sul kas on R või oled sa mitte keegi", siis saab ka seda vabalt teha. Mina aga arvan et igaühele on olemas sobiv masin mis ei peagi teistele meeldima. Minu rollerivalikul sai määravaks lause "lihtsuses peitub võlu" ja nii ma sebisingi omale puruodava ja hästi lihtsa rolleri, mille jätan veel 50-kuubikuliseks ka.
Kumb vastus sulle rohkem meeldiks - kas "ei ole ja ei taha ka" või "on olnud 4 erineva aastakäigu R-i"?
Selle postituse järgi ma arvan et sul ei ole ühtegi olnud ja ei saa aru miks on mõnel inimesel nii suur viha mingi rolleri mudeli vastu. , et seda peab panniks kutsuma.
Kui sa ei tea, ära väida. Mul ei ole selle rolleri vastu mingit viha, kui see oleks nii siis peaks sellise teema leidma veel sitaks paljude rollerite kohta. Kui te ei saa asjale pihta, siis ärge öelge et ma olen munn, eks?
Endale ei meeldi Sr-R sellel lihtsalt põhjusel et igal teisel inimesel on see ja mulle ei meeldi olla nagu see kuradi hall mass mida tänapäeval näeb.
+1 aga kui aus olla, siis sellele kasutaja Z0ne-le R on just silmapaistvaim neist võrridest (minumeelest), kuigi mulle ei meeldi sellega sõita. Võib-olla harjumise asi.
Liiga tavalised on need aprilia sr-d ja yamaha aeroxid. Ma vean kihla, et kui arvutada "lugejate rollerite" alt rollerid kokku, siis umbes iga 2. roller on vähemalt sr või rox. Kellel on Hyosung? :lol: ma tean paari inimest eestist ainult peale minu. Pealegi ei ostaks ma sr-i ka, sest kui võtta nt hiinakas ja sr ning tõmbad kogematta külje maha, või keerab mingi tropp kuskil ette, kummast rollerist rohkem kahju hakkaks? Mul hakkaks rahast kahju, kui ma peaks ostma endale 40k maksva rolleri, kuigi sellise raha eest saab midagi palju vingemat või u 5 tutikat hiinlast, milledega saab kokkuvõttes kauem sõita kui sr-iga.
hull teema , igal ühel on sr r ? , nüüd mõelge palju neid mõtetuid aeroxeid on ? , hui ta on nii sitt roller kui te siin seletate , üks idioot on ees otsas ja 100 tulevad kohe takka kiitma
Üsna mõttetu pill ikka. Teen uurimustööd rollerite kohta ja ka sealt tuli välja, et kõige enam on SR-R'e.
See on uurimus rolleriklubi kasutajate rollerite kohta, mitte üldine. Üleeestiliselt oleks tulemus palju teine, sest täiskasvanud ei vali omale just sõiduvahendiks SR ja Aerox-eid.
no kui freedod ja yingtsangtsung teema välja jätta,siis linnapildis ikka kõige rohkem näha sr ja sr-r.
Võrreldes soodsama Aprilia SR 50 Streediga on SR 50 R'i eelisteks: * Digitaalne kompuuter (näitab kiirust, kellaaega, nullitavat distantsi, kütuse kogust, mootori temperatuuri, aku pinget) * 9 Ah aku (Streedil 4 Ah) * Efektiivsemad pidurid (tänu terasvõrk-pidurivoolikutele) * Võimas 35W halogeenpirnidega kaug-lähi esituli.