#122 Aprilia sr50r 2010

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by #122, Dets 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    olete proovinud näiteks c16´ga ?? vähe kangem

#122 Member

446
    7
    18
    Plaan oleks osta leovince zx mis arvate??? Ja siis soovitage ka värvilahendusi algselt oli plaan teha oranziks ära ei tea, pakkuge muid värve, ainult musta ei taha :lol:

3. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Edu R-iga. 8)
    pane jah mingi tuus värv peale, mul endal kah praegu ideid vaja, hakkan kah varsti R-i värvima :lol:

#122 Member

446
    7
    18
    Algselt oli plaan teha oranz, aga käisin phm terve pärnu linna läbi ja ei leidnud seda õiget värvi, ainult need "spray" värvid olid... :eek:

#122 Member

446
    7
    18
    aga mis siis leovince sumpast arvate leovince zx???

6. motoXRollu

motoXRollu Member

167
    1
    18
    Soovitaks gianellit pigem, kuid no eks leovince eriti alla ei jää..

#122 Member

446
    7
    18
    no prg oleks hea pakkumine leovincele, ehk siis ma võtan ta ära mul stock masin phm, seal tabelis vms kus summutite valik seal on see sumpa mark olemas kus kirjas et sobib stock 50cc jne.

8. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    leovints on kyll normaalne aga reversega käib palju paremini edasi. Minu oma on stock silindriga ja värki ja liigub nobedalt edasi reversega. Leovince siiski rohkem 4t summutite mees :lol: 8)

#122 Member

446
    7
    18
    saaksin ülehomme phm selle leovince, eks vaatan kas müün maha või jätan omale, kui kellegil soovi siis müüa korralik doppler s3r kui leovince kätte saan 8)

10. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    See sumps on täis saast aga edu.

11. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16
    Ise soovitaks Yasuni R-i.

#122 Member

446
    7
    18
    Juhtunud siis nii palju, et kondlid on kõik parandatud, eile lükkasin pahtli ka peale täna lihvin ära ja läheb veel sinna kus vaja. Homme krundib ära plastid ja paneb värvi peale kui on kuiv ja eeltöö tehtud. Täna sain camexsist uue kollektori ja kasutaja TLN käest tagapiduri süsteemi, tänud sulle! Veel sain ka Leovince handmade zx summuti mis on väga korralik, eks paistab katsetan jne kumb siis lõppkokkuvõttes parem on 8)

13. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Doppleriga oli sitaks parem. Minek ja tipp olid küll head . Sai isegi aukudest läbi sõidetud küll ikka kondlid lendasid.

14. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    See sama roller sõitis ju jõkke ka :lol: Mis vahet sel on kas lendasid või ei. Omanik võiks rohkem pilte panna. Ja nagu näha siis tegeleb masinaga.

15. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16
    Ajalugu on tõesti suhteliselt kirju,kuid praegune omanik tundub sitaks asjalik.

#122 Member

446
    7
    18
    Eks ma õhtu poole teen pilte kui on midagi juba juhtunud, tahaks täna plastid krundi alla ära saada 8) Ja eks ma katsetan erinevaid vario sette ja erinevaod sumpasid vaatan kumma jätan, kas doppleri või Leovince.

#122 Member

446
    7
    18
  18. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Pole just kõige selgem kraam aga aimu saab :lol: Tee siis värvitud tükkidest pilti ka :lol:
    Tegin pildid julgelt nähtavaks nagu näha 8)

#122 Member

446
    7
    18
    Eks kui tükid värvitud jne siis teen korralikumad pildid peegelkaameraga :lol: prg liclt kiired pildid telefoniga :lol:

20. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    Värvi sumps üle palun :-D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte