#122 Aprilia sr50r 2010

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by #122, Dets 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kert

kert Member

772
    0
    16
    Pole kunagi seda SR-i 17.5mm(phva?) karpat olnud, kuid minuarust need väga kahtlased asjad. Sportsumm alla ning suurem düüs, küttekulu osadel juba mingi 5-6l 100km. Täiesti ulme see lihtsalt.
    Endal kogemusi olnud 17.5 dellorto PHBN-iga, algul 70cc sport prol koos C16, peenestades 5.5l 100km, mnt spido järgi 75-80kmh umbes max 3l 100km. Ning teine kord see aasta sama karbussiga, kuid see kord malossi sport 50, koonukas ning malossi mhr team summutiga ei tulnud 5l 100km ka ära.

Kuid üks põhjus võib su klapi lehtedes olla jah. Proovi ka nii, et pane klapilehed teist pidi kolmnurgale peale. Soovitaks pigem tutikad osta.
    Kaota koonukas ära ning väiskem düüs(varem nimetatud juba siin ka)
    Võib ka põhjus selles olla, et mootor hõreda võitu ning kasvab ka siis bensiini kulu.

Kuid ära seda segukruvi näpi, kui sa matsu ei jaga. See juba näitab ära, kui sa küsid, mitu tiiru keerata. Keegi ei saa sulle öelda, et mitut tiiru sa peaksid välja keerama. Kui sul läheduses keegi on, kes jagab asja, siis las näpib tema seda.

#122 Member

446
    7
    18
    no mootor ei saa olla hõre sai 50km tagasi tehtud kappremont ja vaikselt põristatud. Eks ma siis viskan selle koonuka sinna.... ja panen stocki tagasi eelmine omanik andis mulle kaasa 80 düüsi. Eks ma alustuseks panen siis need lehed teistpidi ja stock filtri vaatan mis toimuma hakkab.

#122 Member

446
    7
    18
    summiks on leovince zx hetkel.
    Prg on nii et kui vaadata vastu valgust siis väike prõme on vahel.

4. kert

kert Member

772
    0
    16
    Pane stock filter jh. Mis düüs hetkel?

Kuid ei tohi vahet sees olla, 100% peab sulguma.

#122 Member

446
    7
    18
    oke viskan koonuse minema panen stocki uued klapilehed ja proovib.
    Eelmine kord kui lahti võtsin karpa tegin puhtaks aga unustasin vaadata mis düüs sees on, eks ma reedel kakun lahti

#122 Member

446
    7
    18
    võtsin täna klapilehed maha vahe oli tõesti päris suur alustuseks panin ühe lehe teistpidi ja nüüd klappidest suuga tõmmates on vaakum olemas.
    Karpast leidsin selle suurema düüsi 98 ja see väiksem düüs on 32, nõel oli ülevalt esimeses astmes.

7. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Rääkisin sulle juba ammu, et stock filter on üleprahi :D Vaakum võib olemas olla aga pane 1l bensiini sisse ja vaata palju põristada saad. Siis arvuta keskmine :p Hõre võib mootor küll olla. Vahetasid ju vaid kolvi/rõnga. 17k sõitnud silinder võib hõre olla küll :roll:

#122 Member

446
    7
    18
    panin nüüd asja kokku ja proovisin enne oli nii et kogus nata ja siis ärkas ellu ja läks ilusti edasi aga nüüd on nii et kohe kui gaasi keerad asi läheb nagu lennuk :D aga muidugui tahab veel sissesõitu :p

9. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Võid rahulikult 20 ühikut väiksema düüsi panna tehase filtriga. :p
    Küttekulu kahanemine peaks märgatav olema.

#122 Member

446
    7
    18
    no eelmine omanik andis mulle 80 düüsi kaasa ja ütles, et see oli stock.

11. kert

kert Member

772
    0
    16
    no siis pane see sama sisse. Vaata, mis värvuse ka küünal saab lõpuks, sest sportsummutiga sul nkn vaja 5-10 ühikut suuremat düüsi tegelikkuses.

#122 Member

446
    7
    18
    pole vist mõtet enne seda 80 panna kui ple stock filter küljes?
    Mul hetkel seisab asi selle taga, et mul pole seda raami kuhu filter kinni käib vms, kui keegi sablooni teeks või annaks selle hea raha eest ära siis oleks hea :p

13. kert

kert Member

772
    0
    16
    Ei ole mõtet jah.

#122 Member

446
    7
    18
    Niiet pakkuge julgelt seda raami mulle ja paha ei teeks ka küljejalg :lol:

15. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    võta ühendus kasutaja offroad tema müüs kui ma ei eksi SRR arvel raami :roll:

#122 Member

446
    7
    18
    eiei nagu üleval kirjas siis see krdi stock filtri alla käiv raam vms plekist riba vms iganes ta seal on :lol:

17. Dimitri

Dimitri Active Member

1,226
    5
    38
    aa sorri ei viitsinud lugeda minu viga :lol:
    aga ikka kui ei viitsi arvelega jamada siis osta parem uus raam :roll:

18. SxBoyka

SxBoyka Member

703
    0
    16
    õhufiltri pärast uut raami ostma ? vägagi mõtetu minu silmis ...

19. Kevinnn-

Kevinnn- Member

243
    0
    16
    Dima soovitas sellepärast uue raami osta,et ei peaks arvele võtmisega jamama.

20. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    ei ole sellel 17k sõitnud silkul midagi viga kui ilusti hoitud. Mul boosteril oli stock silku 40+k sõitnud ja oli ka veel sõidetav

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte