#122 Aprilia sr50r 2010

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by #122, Dets 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Monstriboy

Monstriboy Member

834
    0
    16
    Kust lehe pealt.

#122 Member

446
    7
    18
    kobi ps :lol: 8)

#122 Member

446
    7
    18
    Hetkel seis selline, mõtlesin, et paneks natukeseks ajaks tuksuma, kõik läks ilusti käima jne. Läksin tegin garage ukse lahti, et tossu täis ei läheks hakkasin rollu juurde tagasi minema ja suri ise lampa välja. Teadsin et kütust vähe mõtlesin, et see sai otsa. No panin siis juurde. Käian ja käian ei mitte üks põksumine, vaatasin siis küünalt ja see oli täiesti märg, no okei tegin puhtaks ja kontrollisin sädet, säde oli olemas. Proovisin siis uuesti ja ikka ei midagi võtsin siis karpa maha lasin kõik puhtaks ja vaatasin klapid ka üle, mitte midagi sellist seal ei olnud, mis ei tohiks olla. Karpast leidsin 98düüsi, mis on ilmselgelt suur ma arvan, muidugi mul on hetkel malossi e5 mis on plaanis asendada stockiga. Panin siis sesse selle stock düüsi vms 80. Keerasin segukruvi 1,5 pööret lahti ja proovisin. Läks suht koheselt käima töötas nii max 3-5sec ja siis suri ära ja enam käima ei saanud aku oli juba käiamisest tühi. Võtsin siis küünla maha endiselt märg, kuna aku oli tühi ja endal tüdimus peal, võtsin aku maha ja panin laadima. :-x :oops:

Andke nõu mis teha jne. Minu mõistus on otsas!!! :roll:

4. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Endal oli ka yamahal ehk nädal tagasi nii, et jätsin 30min kohapeale tiksuma ja siis kui gaasi andsin korraks siis suri kohe välja ja enam käima ei läinud. Võtsin küünla maha ja täiesti märg oli. Puhastasin ära paberiga ja lihvisin väga peene liivapaberiga selle sita küünla pealt maha ja siis panin masinale 3 käigu sisse ja lükkasin hoovis nats ringi ilma küünlata (sul teeb vist sama välja kui lihtsalt kicki taod väga palju) ja siis panin küünla peale ja lõin paar korda ning käis. Kohapeal kaua tiksumine pole vist 2T masinatele meelt mööda, aga võin eksida.

5. Marten12

Marten12 Active Member

3,211
    4
    38
    Pikapeale tõmbab täis jah

#122 Member

446
    7
    18
    no ma usun, et mul polnud selles viga mdea mul see roller vb 1min käis ja suri ise välja... :roll: :eek:
    Mdea mis teha.

7. :SasS:

:SasS: Member

315
    7
    18
    Kui küünal märjaks läheb ja küünla maha võtad, siis löö kickivänta umbes 10-15 korda, et silindrist üleliigset bensiini välja uhada vms. küünla vahelt tõmba mingi kaltsuga läbi ja pane tagasi. kui uuesti läheb märjaks, siis vaheta küünalt. Rõhu all võib säde ära kaduda; Nt kui küünla maha võtad siis vaatad et säde olemas, aga kui peale paned ja kompressioon tekib, siis on säde läinud.
    Edu!

#122 Member

446
    7
    18
    eks homme proovin seda ka siis.

#122 Member

446
    7
    18
    No sain lõpuks tööle siis sai aku peale visatud küünal kuivaks stock filter otsa ja 1,5pööret lahti segukruvi sees 80düüs, nüüd töötab paremini, kui kunagi varem 8)

#122 Member

446
    7
    18
    Tere, pole ammu midagi kirjutanud, juhtunud siis niipalju, et alla sai pandud uued rehvid, ja sai masin enamvähem timmi aetud.
    Hetkel siis sissesõit ka enamvähem tehtud ja topspeed on 75km/h, ilmselt on valed rullid sees ja survekas ka oma aja ära elanud, lähiajal kui nüüd raha tekib ostan multivari ja siis peab töötama. 8) :p

11. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Multivariga võib sul samamoodi 75 välja minna. Parem kaalu praegused rullid ära ja kirjuta siia nende kaal. Edu 8)

#122 Member

446
    7
    18
    paar ilusat pilti ka siis 8) :lol: :lol:

13. henryx698

henryx698 Active Member

1,468
    1
    38
    Midagi nagu oleks väga puudu..
    Kui sisemised kondlid läikiv mustaks värvida ja need peeglid asendada vasaku f1 stiilis peegliga siis juba näeks palju parem välja :p
    Aga muidu täitsa korralik tundub olevat :=)

E: see punane istmenahk vaheta ka ära ja esikondlil see valge osa värvi mustaks 8)

14. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    Valge kolmnurk mustaks, suundadele toon + tagatulele, oranz veljeteip ning hakkab looma! :p
    Muidu oled viisaka tööga hakkama saanud.

#122 Member

446
    7
    18
    Tänud, eks ma proovin siis mingi aeg ära need teha jh, endale teglt ka riivab see sisekondlitel see hall silma nata... aga minuarust ees see valge timm :roll: :lol:

#122 Member

446
    7
    18
    See R meeldib endale ka väga, aga ilmselt enne suve ma selle rolleri välimust ega mootorit ei muuda 8)

#122 Member

446
    7
    18
    Kutid see kord siis kindlalt tellin scooter-attackist osi, kes kampa lööb andke ps teada või fb:tauri raidmets

#122 Member

446
    7
    18
    Nonii juhtunud siis nii palju, et sain kätte oma kaua oodatud Malossi multivari 8) Homme alustan siis ka autokooliga, et saaks normaalselt liigelda, et ei peaks koguaeg politseid passima :lol:

Lisaks yks sõbrapilt ka teile vahelduseks: 8) :lol:

19. BeAfro

BeAfro Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Ürituste korraldaja

1,770
    12
    38
    Tulen homme aide eest läbi siis saab juttu rääkida, klassivend läheb ka sinna. 8)

20. Sergos

Sergos Member

919
    4
    18
    Räägi meile ka mida sa korraldanud oled vahepeal :D :D Ma kuulsin kuskilt et 5bar oli kompi olnud :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte