Täna sai siis natuke peale kooli velgi puhastatud ja raami natuke lihvitud 8) :lol: Homme siis kah ehk vähe suurem up tulekul 8) 8)
Nojah, mhr team andis saba, kihu oli nii suur, et panin vana kolviga kokku ning tuttava raamile, järsku käis raks ning oligi *PIIKS* eks homme uurin täpsemalt mis juhtus :roll:
Uus kolb ja asjad kõik juba tulekul jah, ei oskagi nüüd midagi teha, ilmselt jääb seisma kuni raha tekib, et uus mhr team osta. Lahjemalt silkut ka ei tahaks panna kuna siis teisi asju vaja muuta :|
Igatahes, eilne jutt oli kõik soga põhimõtteliselt :lol: :lol: , kerge huumor tuleb alati kasuks. :lol: 8) Täna sain siis pärnust kõik vajalikud asjad kätte 8) Suured tänud ka kasutajale R.L veepumba võlli ja hammaka eest 8)
Nonii, pole siia pikkaaega enam midagi kirjutanud :lol: Hetkel siis olen pingsalt camexsist juppe oodanud (arvatavasti on järgmine reede kaup mu uksetaga) Olen lihvinud raami ja kiiget, kõik väiksemad detailid on lihvitud ja ka krundiall, jalarauad ja käiguhoob on juba ka värvi all 8) Tulin just garaazist, kus kruntisin veel viimased jubinad ära, mis tulevad ka punased 8)
Igatahes võtsin siis ennast kokku ja lõpuks sai raam lihvitud :lol: 8) Sai siis kohe raam ära pestud ja puhastatud korralikult ja oligi aeg hakata värvima 8) Tänud papsile, kes aitas värvimisega. 8) Paps tõi ka soomest käimariõli. Eks, kui värv on nüüd ehk paari päeva pärast täiesti kuiv, siis hakkan kokku panema 8) 8)
Nonii, lõpuks on ta võtnud täpselt sellise ilme, mis mulle väga väga meeldib, loodan, et ka teistele 8) 8) 8) Reedel v laupäeval on ilmselt first start kuna jupid alles tulevad :roll: