25 hooaja lõpetamine Otepääl

Discussion in 'Muljed' started by Aiko93, Sept 26, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jorma39

jorma39 Bännitud Bännitud

432
    0
    0
    õhh. normalna oli , 4 aeg kodupoole, siis jäin ööseks sciroccosse magama, nihhuja kui kül oli seal.

krdi seltskondoli normaalne aga koonustest ja väntadest ja mölludest küll aru ei saa :D, kas siis mittekeegi ei näe kui vend mingi võtmega seal varjokaane kallal möllab? :D

2. -siim-

-siim- New Member

435
    0
    0
    noo türi küll ikka.mai saa aru kellele see kiiver jalgu jäi?konn isegi vaene ei suuda seda ära maksta.vedas et minu koonus markuselpeal polnud.helari koonus lasti markuselt rotti.ps. see oli minu kiiver.kõige normaalsem kiiver oli see mul millega uisku sõitsin.

3. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Oot, rullikiiver pandi piistu? Krossikiiver alles ikka?

4. -siim-

-siim- New Member

435
    0
    0
    yer krossi kiiver alles.

5. t210d4

t210d4 Member

367
    0
    16
    ise olen väha kindel et se rottia ei olnd otepäält, kuna otepää rolleritele/rollerimeestele tehti kõigerohkem kahju.

6. t210d4

t210d4 Member

367
    0
    16
    jõudsin ka siis koju. :lol: ise jäin täitsa rahule aind magamis kohti tuli küll natuke puudu aga ei olnd häda midagi. rahavast käis läbi siis 52+ inimest , kohapeal oli kugu aeg u. 30-40 inimest.

7. Suurloom

Suurloom New Member

339
    0
    0
    Täitsa tore oli :) , nalja sai , vihma ka sai , täitsa tore oli , ise hakkasin 12 ära liikuma sealt. :)

8. M1hk3l

M1hk3l New Member

869
    0
    0
    Haha, suurloom ma mäletan, sa tahtsid sõitma minna siis kõik hakkasid takistama siis kukkusid mäeotsas sp-ga pikali, ise lendasid vastu puud vist:D

9. Aiko93

Aiko93 New Member

745
    0
    0
    rääksin pitsaga juttu ja äkki tüüp ütles et sul roller lõugab, jooksin välja, vaatasin, et 2 venda oli seal, küsisin et mida nussite, ütlesid et vikasid tsäga maha ja hakkas lõugama et tundilik roller jne. vaatasin et vast hullu pole, mingajapärast lõugas uuesti siis polnud kedagi, lampi ta küll lõugama ei hakka, 2 tüüpi oli jh, aga ma ei süüdista neid just, ei näinud nägusid ka, pime oli.

10. Suurloom

Suurloom New Member

339
    0
    0

:D :D , oli tõesti nii ma jäin mäe otsas seisma , siis Tairo võttis mult võtme eest ära ja siis ma lasin piduri korraks lahti aga oli suht libe ja jalg libises ka alt ära ja siis kukkusin ümber jah:D , aga õnneks puud olid kaugel . Muidu rolleril tuli üksik täke juurde , muud midagi .

11. MHRmaka

MHRmaka New Member

171
    0
    0
    Tra, hullult tahaks teada saada kes need vargad on nahuui! :roll:

12. stc-tnt

stc-tnt New Member

89
    0
    0
    kas sellele tuleb mingi afterparty ka v ?
    tahaks ka see kord kohal olla

13. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    Minupoolt oleks kõik ok olnud , kui poleks mingi stuntercoolboy123 mu piipu ära nussinud . Muidu jah , suht pinda käis , et mingi rottimine ja värk käis . Mingid pohla sõpsid käisid ka kohal seal autoga , need olid ka kuidagi ... jah . Muidu oli mõnus .
    Kõigelahedam see , et terve nädalavahetuse peale 6 tundi maganud 8) .

14. Rait-

Rait- New Member

203
    0
    0
    Jee! Piduuu!!! Põhimõtteliselt ma mäletan sitaks :D Ainult seda ei mäleta kuidas roller tuüppa sai, gondli puru sõitsin, tantsisin, pohlaga räppisin ja järve ei mäelta ja ülejäänut õõhtut ka aga muidu okeii (Y) Järgmine kordki (H) Ja see rottisime värk? No katsuge olla kellel näpud sügelesid tahaks küll teada :S

15. Rait-

Rait- New Member

203
    0
    0
    Aa... ja pilte ja videosid tahaks ka näha mis seal tehti -.-

16. sannukas13

sannukas13 New Member

518
    0
    0
    pidu nagu pidu ikka. suht vara tõmmati täis ja mindi magama. mingi 12 ajal juba pooled vajusid ära. Loodame, et aftekas tuleb parem. Kuigi mina sinna e lähe.

17. Tarjo

Tarjo Active Member

1,118
    0
    36
    jah , see oli kõige haigem , et me jõudsime miski 11 vist osadega , ja enamus juba vajusid ära :roll: . Ja no kurat , üks asi mis mulle kohe ültse ei meeldinud , et ma ei tule enam otepää ligidalegi on seee , et ma ei saanud ikka aiko masinaga tiiru :-x :-x :-x .

18. city

city New Member

214
    0
    0

Täpselt tehke aftekas kh ja kuna mu võrr ei pidanud vastu hooajalõpetamiseni siis tahaks aftekalegi jõuda niiet korraldajad.....korraldage uuesti:D
    Ja pilte videosid kh muidugui tahaks näha, kas see piaggioga vend tegi siis märga jumpi või mingit nalja oma võrriga?

19. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Ta ei jõudnudki oma võrriga sinna vist, läks niisama kellegi seljakotina või autoga.

20. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Ei ega ma ka peokeskelt mittemidagi ei mäleta, seda mäletan et aeg venis hullult... :lol: Lõpuks olin kaineks saamas juba, siis tuli uni peale, igastahes eile oli ränk, ikka oli pauk peas vist päeval või uni tahtis maha niita, õhtul sai suht varakult magama mindud ja täna õnneks ok olla. :lol: Rahu tuba... 8) :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte