mulle ta ennast ei tutvustanud,hakkas kohe kisama.pärast netist vaatasin paide mentide pilte,see oli vanemkonstaabel. ei hakanud talle ütlema et kus sa siis oled kui Su Linna peatänaval sõidan spidol 85kmh
see kärnane kumm lendab esimesel võimalusel prügikasti.tee oli väga märg ka,just jäi vihm järele,ringteel oli kiirus alla 40 pildid tegin poest ja tanklast tagasi tulles,tee oli jõudnud kuivada
bellypan on äärest värv natuke kulunud ja külje plastikul värv tuhm mõnest kohast,tee oli nii märg,et libises kergelt .peale külili käimist ajasin võrri püsti ja käisin poes ära
Tegelikult võib öelda, et sul vedas. Ise oled põhimõtteliselt terve ja vörril pole ka midagi hullu juhtunud. 8)
tra mis kõik vinguvad mentide üle, ma olen teist hooaega liikluses, sõidan suures osas nagu idoot, ületamised (ka politsei vaateväljas), sõelumised liikluses, bussiridadel peenestamisest yldse ei räägi ja ptuiptuiptui mind pole kordagi kinni peetud. Muidu see et sa kirjutad igas teemas, et see esirehv ei pea on pask, ma olen vihmaga 60nega kallutanud korralikult ja midagi ei läinud käest. Muidu näeb kena välja, peace!
ma nüüd võrri vähe paremaks teinud,.ees normaalsemad amordid,vanadel oli ühes torus vedru ja teises amort,kangem esimene pidur,uus kiige 16mm võlliga,vana oli 14mm, uuel kiigel laagrid sees vanal olid puksid,taga reguleeritav amort.taga 10mm laiem ratas ka.külje jala lõikasin ka maha ja keevitasin tagasi normaalsemasse kohta.mootorist pole miskit rääkida,selle viin krossi meestele uueks tegemisele,et asi õieti kokku saaks ja kaua kestaks