Kaamera koos juurdeostetud objektiiviga, kaamerakoti, statiivi, UV-filtri ja varjukiga on kokku maksma läinud ca. 10k vana raha. Praeguseks on minu kaamera aga suhteliselt vanaks jäänud ja seda enam müügil pole aga mina olen rahul ja saan oma pildid tehtud. Üldiselt soovitaksin kindlasti Nikonit või Canonit, sest need on kõige tuntumad kaameratootjad ja nendele on ka suur objektiivivalik (arenemisvõimalus). Aga algajale, hmm, pole praegu uurinudki müügisolevaid kaameraid aga eks algajaile sobivad need odavamad peegelkaamerad - ostu kohapealt tuleb siiski juhinduda oma rahalisest seisust. Panen ka viimased pildid siia:
Ei saa täpselt aru mis on kõige teravam? Võiks olla õied aga sul jääb 1. pildil tunne nagu oleks pigem see vars vms. Ei muidu valgus asjad väga kenad!
No viimane pilt mulle endale ka väga ei meeldi, ei tea üldse miks panin. :roll: Aga üldiselt sai esimest korda selliseid väikseid lillesi pildistamas käidud ja sai käidud ka kooliriideis, mistõttu ei saanud pikali visata ja paremaid fotosi noppida. Järgmine kord targem. 8)
Pildid väga ilusad tõesti, teemat sellest rollerist pole kahjuks :/ Kahjuks on moded ka liiga palju tööd teinud ja selle rolleri algse omaniku teema ära kustutanud, kus oli hulgaliselt infot selle kohta.. Rääkides praeguse omanikuga, siis pole tal soovi teha uut teemat, aga plaanidest on tal niipalju, et värvib üle (värv sama) ning mõned LED lahendused.
Siis, kui need pildid tehtud said oli roller kasutaja Sharp käes ja tollal oli sellest teema olemas. Nüüdseks masin kasutaja inc käes ja olemas on minuarust vaid müügiteema.
Update 06.05.2011 - KTM EXC 125 Supermoto. Ülejäänud pildid vastavast masinast siin: viewtopic.php?f=58&t=56788&p=971666#p971666
Update 07.05.2011 - Rogeri SR Ülejäänud pildid nähtaval siin: viewtopic.php?f=19&t=63332&p=972396#p972396