7. MAI - HOOAJA AVAMINE

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by sYnc, Apr 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MarkWicked

MarkWicked New Member

203
    0
    0
    kahjuks igapäev ei saa , masin pole kodus :/ aga eks ma üritan käima saada aga kui ei saa siis on ******

2. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16

Minu hooaeg on ammu avatud, pikka aega juba võrriga ringi lasnud, aga võrr peab just siis perse minema kui seda kõigerohkem vaja on. :|

3. rebane ,

rebane , Guest

0
    0
    0
    robi mine soobale peale :D
    saad tagant lükata.

4. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    jesss ma saan ka ikkagi tulla oma võrriga sinna peenestama !!!! :D üliõnnelik :D

5. faist

faist Member

493
    0
    16
    kuda :D sa alles tellisid sumpa vända ja silku ju :D

6. rrobi

rrobi Member

648
    0
    16

eiaitäh, ma saan benelli täna liikvele :)

7. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Tra mis jutt, honda ei ole tsinsu, kui keegi mulle üliodavalt piiramata cdi diole müüb siis ma tulen sõidan seal dioga apdel järgi :)

8. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    jep, need jõuavad mingi kahe nädala pärast, aga praegu pandi roller kokku Aprilias ja sellega saab sõita ikka jumala hästi :D tulin koju sellega nõmmelt just ja minek on ikka samahea kui varem :D niiet kokkutulekul peenestan selle 50cc'ga ilusti ära :D

9. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16
    Krt ma kuulsin maja juures mingit peenestamist, mõtlesin, et sina see küll olla ei saa aga juba jälle sa liikvel oma aparaadiga. :lol:

10. kevyn

kevyn New Member

863
    0
    0
    jep, võtan veel sellest väntvõllist ja väntvõllilaagritest viimast :D:D homme hommikul kuuled ka arvatavasti :D

11. fenchu

fenchu Member

669
    0
    16
  12. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36
    võtke peale keegi :S
    ei saa lube kätte selleksajaks ja masinat ei saa kh kokku vist aga vb kui kokku saan siis tulen kohale aga lube pole nii et eriti ei usu (mendid/massu kes iganes taob mu välja sealt ju) või siis laenake lube :lol:

13. rol

rol New Member

796
    0
    0
    nii hullu ka pole :p

14. soobapoiss

soobapoiss Active Member

1,231
    0
    36

mdea kui masina kokku saan siis vb hüppan läbi 8)

15. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Kui sa siin kriiskama hakanud poleks, poleks keegi ka lube vaatama hakanud,nüüd usun, et kontrollitakse lube ikka. Ise tahaks ka kohal olla, eks näis kas saab kuhugile peale või ei.

16. reg-

reg- New Member

284
    0
    0
    Plaan siis Tartust ka liituda aga keegi võiks laagri tulla ja lähekskoos väga tallinnat ei tea :oops:

17. RolluP6nn

RolluP6nn New Member

1,604
    0
    0
    Pmst kui saan klappipesa siis saab keegi mulle seljakottiks kui ma tulen. ( btw , kiirendus on sitt vario on settist väljas )

18. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36
    Massu räägi mulle sellist asja, kui ma gondleid peale ei pane, aga tagatuled on koos suundadega ja töötavad nii tavaline, piduri kui ka suunad, ning ees on tuli aga suundasi pole, võin ma tulla? Vajadusel näitan kätega suundasi..

19. Matsu

Matsu Member

789
    0
    16
    Usun, et keskit ei koti, et mingi paaril vennal suuad ei tööta. Sõidetakse ju karjas koos ja arvan, et linnapildis nähtamatuks ei jääda.
    Reg, kui sa Tartust tuled, siis esmalt jõuad ju Ülemistesse?

20. reg-

reg- New Member

284
    0
    0
    Reg, kui sa Tartust tuled, siis esmalt jõuad ju Ülemistesse?[/quote]
    ma tulen Tallinnase kas reede õhtu või laup hommikul!ööseks laagris!

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte