7. MAI - HOOAJA AVAMINE

Discussion in 'Tallinna kokkutulekud' started by sYnc, Apr 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. massu

massu Administraator Meeskonnaliige Administraator

2,331
    0
    36
    Rõhutan veelkord, et kontrollime tulede ja pidurite olemasolu ning korrasolu!

2. Koffer

Koffer New Member

175
    0
    0
    sellesmõttes et mul on elekter rolleril piiksus , ja tuled ei põle , suunatuled töötavad ja see tähendab seda et ma ei saa tulla ?
    isegi kui ma leiutan mingi esitule ja tagatule ?!?!

3. massu

2,331
    0
    36
    Keegi ei taha enda rollerit ära rikkuda sulle tagant sissesõites kuna sul pidurituli ei põle. Tee enda masin tehniliselt korda, sest nii on ohtlik sinul kui ka teistel liiklejatel.

4. jalka007

jalka007 New Member

251
    0
    0
    aga kui mul esipidur ei tööta aga taga oma töötab siis saab ikka tulla??

5. Harrix

Harrix New Member

517
    0
    0
    Rõhutan PIDURITE mitte ühe ainsa piduri korrasolu. Tagapiduriga pidurad 2x pikemalt kui mõlemaga koos.

6. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    Hull isa :lol:

Mul suunatulerelee putsis ja kõik tuled mustaks toonitud, ega ma nüüd sellepärast tulemata küll ei kavatse jätta :D
    Masin timmis, siis tulen, kui mitte siis autoga kohal.

7. massu

2,331
    0
    36
    Kuki kui tuled sul ei põle või on kehvasti nähtavad, siis tule parem kohe autoga.

8. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36
    kontrolli ajaks lähed korra selverisse

9. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0

Kõik põleb, isegi suunad põlevad(ei vilgu)
    Esituli jummala savi ju, peasi,et tagatuld näha oleks.Esituld kh näha tegelt.
    Kohale ilmun igaljuhul :D

10. faist

faist Member

493
    0
    16
    Joonele raisk

11. massu

2,331
    0
    36
    Tegelt sellise suhtumise pärast nagu ei toimugi suuri ametlike üritusi rolleritega, sest kõik suhtuvad süüdimatult ning ükski korraldaja ei taha võtta kellegi tervist enda vastutusele. Oleks teie poolne suhtumine inimlik siis toimuks väga palju erinevaid üritusi (alates kiirendusest ning lõpetades rajapäevadega), aga kõigil on suhtumine, et teen mis tahan, siis tulebki lõpuks välja see, et sõidate omaette ainult linnas ringi.

Oleks aeg nagu kasvada suureks.

12. rregular

rregular Member

423
    0
    16
  13. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0

on aeg suureks kasvada??? :lol:
    tuleta meelde,mis sa gendo juures kuangi tegid. Mul videogi sellest olemas. :lol:
    Eks ma ütitan kõik timmi ajada.

Võta vabamalt natuke.Nkn tulevad pooled lahtiste sumpadega või ilma gondliteta :)

14. machine

machine Member

228
    0
    16
    Kohal kui mootori kokku saan ja kõik timmi!

15. massu

2,331
    0
    36
    Üks asi on purjuspeaga nalja tegemine teine asi on see kui kelgitakse, et ma tulen umbes ülirondi rolleriga kohale, et siis olen tegija. Ega ikka ei ole küll.

Ja inimesed kes arvavad, et need reeglid on niisama paika pandud ja nendest ei pea kinni pidama, siis eksite. Kõik saadetakse minema kelle masinad ei ole tehnilises korras ja kui tahate vaidlema hakata kohaapeal, siis võite kindel olla, et mina seda ei viitsi teha, siis võite rahul politseile seletada.
    Homme helistan Rahumäe politseisse ning vaatan ehk saab Kristel-Liis aidata tehnokontrolli teha (väga tore politsei, kes on ka eelnevatel aastatel aidanud avaüritusi korraldada ning on saadetud suulisehoiatusega inimesi ürituselt minema kuna ei vasta roller nõuetele "tuled puudu, rehvid kulunud, jne")

Saage aru sellest, et reeglid ei ole selleks meil paika pandud, et teid nokkida vaid selleks, et meil kõigil oleks ohutu osaleda selles ürituses.

16. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    ega ma pole siin kelkind midagi.Mul pole reeglite vastu midagi, isegi pooldan neid,aga miks siis rollerite kubatuuri ei kontrollita?
    Ma saan aru,kui minema saadetakse inimene, kelle rolleril pole pooli gondleid peal,sumpa lahti jne,aga ma ei saa aru,miks mind umbes minema aetakse,kui mul suunarelee läbi on? suundasid on ju ikkagi näha!

Igavusest vaidlen, pole reeglite vastu midagi :)

17. massu

2,331
    0
    36
    Kas tõesti me peaksime hakkama kontrollima kas kõik liiguvad 45km/h. Usun, et alles jääksid üritusele ainult need kes jala tulid. Tulge enda tuuning pillidega kohale, kellegil pole selle vastu midagi. Sõidame kõik ilusti rivis, keegi lollita rivis sõites ning kulgeme juhtauto järel 45-50km/h. Näitame pöörates/rida vahetades kõik suunda, hoiame mõistliku pikkivahet ning kõik jõuame tervetena koju tagasi.
    Vastasel juhul keelab politsei üldse sellise massi liikumise meile ära ning ajab meid kõiki laiali, seda poleks ju vaja. Teeme rahuliku õhtu, sõidame, räägime juttu ning saame foorumi rahvaga tuttavaks.

See, et suund ei vilgu ei ole suur viga, tagasõitja saab aru küll, et nüüd peab pöörama hakkama. Aga eelkõige rohutan PIDURID ning PIDURITULI! Kunagi olnud palju kõikse kuna osadel tüüpidel pidurituli ei töödanud või tagatuli sootuks puudus.

Ma ei saa aru miks te linnas siis autoga ringi ei sõida nii, et uksi ja tulesi pole küljes. Millegipärast arvatakse, et roller on jalgratas millel ei pea peale helkurite midagi olema.

18. T6R

T6R New Member

51
    0
    0
    oii fak kõik 70cc ja kõik millel piirajad maas lendavad ka siis välja :D
    ehk siis alles jääb 2 inimest.
    ja mul tagarehv suht slick :D

19. KuKiMuKi

KuKiMuKi New Member

1,066
    0
    0
    nõus ;)
    Kas härra politseinik saadab meid terve tripi ajal (Alecoque arenal eriti) või tuleb ta alguses teh nõudmisi kontrollima, kui üldse tuleb.

20. massu

2,331
    0
    36
    Rehvi peaks olema vähemallt 1.6mm

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte