SORRY FOR OT: aga mõni moderaator võiks siin tõsiselt OT-d kustutada:S suht närvidele käib see koguaeg käiv ärplemine ja tüli norimine siin rolleriklubis
ega ongi moded pange see minu teema ültse kinni ei viitsi siia juba kirjutada ja nolkidega jamada kohe tõsiselt mõtlen pange kinni ja kasutaja võite ka ära kustutada. (Y)Tänud onju tehkge ära.
Sumpsi pildipeal ei ole ainult kinnitusi seda tahtsin näidata ga pilt ei tulnud välja kiiresti tegin kõik te olete nii kannatamatud lihtsalt.
Jube rõve ikka Mis sulle endale meeldib ka see tagatuli w ? Ma ei julgeks sellisega garaažist kaugemale minnagi XD
no seda minagi ise tahtsite seda rõvedust näha tegelt mul suht pohhui kiivril nagunii tume klaas ees ainult siis on mind näha kui kiivri ära võtan aga jh kiivrit peast ma ei võta nagu stig oleks ;D muidu jh las vend jamab sellega järgmine aasta
parem vahetame plaista vastu,kle see tuli on kole,või tere terve tagaosa selle tule kuijunduse järgi,siis sobib vast
pane dh kaota see lenksu gondel,amordi kõrgendus, under tail korralik ja uus tagutuli aretada siis oleks juba roogitav!
Mul küll pole. Kui tahaks ostaks.Ainult et pole esi tuld kuhugi siis panna. Tagatuli pane ikka originaal tagasi või siis osta rhoni tagatuli,peaks ilusam välja nägema.
Asi ongi selles et mul löödi tagatuli täiesti kildudeks mingi pederast lõi kui ma jätsin rolleri selveri parklasse ja läksin poodi ära tagasi tulles oli kõik maas niigi kõik kruvidega kinni seal kui sa ei näe kust ma võtan sult seda tagatuld .Aga noh ennem oli plaan kas see aeroxi tagatuli või benelli tagatuld seda riba 491 vist oli aga noh noid on suht väge eestis ja suht vähe on saada neid tulesid ka et ei viitsin kusgilt tellida.EI viitsi enam rolleri teemat panna. :lol: :lol: :lol: