Jap Esiporilaud ongi tulemas Rehvid endale väääga meeldib, neid naq vahetama hetkel ei hakka, varjo on valge ja veepumbakaas on valge/oranzz...
Rehvid ei ole mingid iluasjad vaid vajalikud turvaliseks ja ohutuks sõiduks. Kas lähed poodi ja küsid müüjalt, et kas teil ilusaid rehve on :lol:
OMFG, tra sa ei suuda oma suud kinni hoida w? Ntx pirelli evo22 rehvid. On need sitad w? On need ebastiilse mustriga? Ma tahan siinkohal õelda, et selline rehvimuster ei sobi siia. aga kui talle meeldib siis las olla, ise tema teab mis teeb oma masinaga.
Jah. Nägin kah lähedalt ära selle, väljast vaadates väga originaalne... Ja nägin sõitmas kaa ja siis läksin ise põlde kündma. :roll: (Oleks mul kah normaalse mustriga esi reff, nagu sul taga, siis oleks saanud parema vao :lol: ) Aga veits paremini võiks minna 70cc'se kohta. (Aa, rehvi muster läheb just ilusti undertail'i/tagu otsaga kokku juu! Nii, et sobib juu räme hästi alla sinna! A.K.A. stiilne!)
Miks sina oma suud siis siin teemas paotasid. Saa aru, rehve ei osteta mustri stiilsuse ega ilu järgi. Ja sellepärast paotasin mina oma suud. Nonsens, nüüd juba ostetakse rehve ilu järgi. Äkki lased enda taburetile Pirelli poolt lausa siniste ledidega rehvid valmistada.
No selle tagumise rehviga ongi hea sõita ka vihmasel ilmal sest see vihma rehv ja ongi väga turvaline sõita ka vihmaga ei libise. aga okei poh mõtetu vaielda (I)(I)
Kuulge räägiks parem rollerist mitte mingi rehvidest et kes tahab rehvidest rääkida mingu mingi goodyeari või michelin foorumisse