Re: Agility 50 Nii sai siis lõpuks roller välja kaevatud ja hakatud selle käivitamisjamaga tegelema.Tõmbasin kondlid maha ja nägin, et sellel massijuhe raami ei lähegi.Aku-siis pistikud kust läheb tuledesse jne-süütepool.Sai starter lahti võetud ja kõik kontaktid ära puhastatud, aga kokku enam starterit ei saanud. :lol: Probleem siis selline, et kuidas on võimalik harju pesades hoida ja samal ajal starterimootor installida? :roll:
Re: Agility 50 Oskab keegi öelda kuidas kokku saada, või ongi see nii mõeldud, et kui persses siis persses ja viska minema? :lol:
Re: Agility 50 Sain siis starteri kokku ja panin peale.Aku on ka täis.Tegi ühe tiiru, pool sek vahet järgmine tiir :roll: .Mõned korrad niimoodi käis ja siis kärssas läbi.:S Ei hoidnud rohkem kui 5 sek vooluall.Mis seda põhjustada võis?Nüüd ikkagi uut starterit vaja.:S
Re: Agility 50 Uus starter peal ja sama jama.Ketrab küll aga ühtegi matsu ei tee.Trellist panna siis 1 nõks ja käib.Kas viga võib olla küünlas?
Re: Agility 50 Võid küünlaga pääseda,aga tõenäoliselt on starterist käivitades säde liiga nõrk.Küünal maha,näed ju kohe mis seis on.
Re: Agility 50 Pole enam küünlavõtitki, snna tavalise küünlavõtmega ei pääse ka.Jhtmed on muidu ķõik ilusti kinni .Palju see võti maksta võiks umbes?
Re: Agility 50 Sai siis tutika küünlaga täna proovitud ja pmst ei muutund midagi.Mis veel võiks seda põhjustada, et starter tõmbab voolu ära ja sãdeme jaoks ei jäägi? Kas mähises võib mingi kala olla? Ahjaa seda ka, et lisamassi ka proovitud, ei muutnud ka see midagi:S
Re: Agility 50 Pole võimalik, starter käib akupealt, säde aga mähiste. Pigem on massiga midagi jama, starter võtab viimase ära.
Re: Agility 50 Ok, aga juhtmed on kõik terved ja pistikud kõik norm.Siis ikka ainus võimalus kogu vooluahel testriga läbi kontrolida?? Massi oleks pidanud nagu küllalt olema-panin alu traadiga starteri poltide küljest ja akust igale poole poltidega raami ...
Re: Agility 50 Aga jah trellist käib esimesest pöördest-ei jõua veel mootorit kiiresti ringigi tõmmata ja juba käib.krt homme ostab multimeetri ja vaatab mis numbreid näitab..
Re: Agility 50 Muide mul Agility 50'ga sama jama. Vahetasin hiljuti küünla, õli filtrid ja ikka sama jamps. Puhastasin ka toorest, kuid ei miskit. Külmalt starterist läheb harva(peale suuremat kerimist) aga vändast peale paari lööki. Soojalt läheb starterist nagu unistus
Re: Agility 50 See siis mingi tüüpviga neil.Mõtlesin juba, et olen ainukesena sellise pasa peale sattunud. :lol:Endal talvel oli ka nii, et sooja mootoriga läks kohe käima, külmalt ei teinud midagi, nüüd ei lähe enam kuidagi. Aga täna siis testriga mõõtsin ja massi oli küll.Mida ja kust veel mõõta võiks, et mingi viga välja tuleks?
Re: Agility 50 Mul masin 3000sõitnud ja eelmise omaniku jutu järgi regullitud alles.Mootorihääles pole midagi ebatavalist ka...tglt võiks kontrollida ka.
Re: Agility 50 Mul pea 5000 sõitnud ja ei oska õelda, et kas on kunagi reguleeritud või mitte. Leidsin netist Kymco Agility 50 Service Manuali, kui sul veel seda pole, siis ehk sellest ka sulle natuke abi. Link - http://www.box.com/s/cwr38q3wyh0s101keu56 Manuali järgi tuleks peale 4000km läbimist klappe reguleerida, siis vist minu omal pole seda tehtud.
Re: Agility 50 Endal sama manual ja seal oli kirjas 3 varjanti: 1. Faulty starter clutch 2. Starter motor rotates reversely 3. Weak battery Kuidas teha kindlaks kas starteri sidur töötab?
Re: Agility 50 Samas enda probleemile mõeldes võib minu omal ka liilalt kätte saada. Külmalt lisab ka toore ja siib käivitub halvasti ja poob. Kuid kui mootor soe ja toores maas siis jagub minekut ja käivitud hästi. Kas segukruvi keeramist võiks proovida?