aigo13 freedo 6 2010 aasta

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aigo13, Märts 11, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oPpL22

oPpL22 New Member

370
    0
    0
    se juhe on tagumiste kondlite all roosa juhe se on nii 2t freedol kui ka 4t..

2. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    ple mingit roosat juhet. siduri juures ple ka mingit juhet, kompi on 8 bari, hõre ei saa olla, simmerid korras, karpa korras, kõik nagu olemas et peaks üle 70ne minema, segu timmis ilus pruun. aga ei aint 50km/h ja siis jookseks nagu piiraja ette,sai ka vahetatud kollane istmenahk musta istmenaha vastu 8)

3. Pagarew

Pagarew New Member

209
    0
    0
    :lol: :lol: :lol: :lol:

4. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    mai saa aru mis sulle nalja pakub? esimest korda kuuled et piiraja juhe variaatorisse jookseb?

5. robzzu

robzzu New Member

230
    0
    0
    tra peded , ma olen selle piiraja juba ammu 2ra v6tnud sealt , lol :lol:

6. Pagarew

Pagarew New Member

209
    0
    0
    Jea, näidake mulle pilti kuidas juhe variaatorisse jookseb.

7. faist

faist Member

493
    0
    16
    putsi, kui sa taun ei tea mitte midagi freedo 6'st siis pole mõttet oma paska hakkata tootma
    variaatorisse jookseb küll juhe, täpsemalt siduri juurde ja nagu kirjas siis ta selle juba eemaldanud

8. Pagarew

Pagarew New Member

209
    0
    0
    Vajutasin vist õiget nuppu, keegi läks kole pöörde :lol: .
    Variaator ja sidur on kaks eri asja, taun.

9. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    freedo 1-l jookseb kh variosse piiraja juhe.

10. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    ple mingitjuhet mul kusagil, aga keegi otsida viiciks ja näidata mis juhe variosse läheb siis oleks eriti timm. vaadata võin aga seal ple midagi.ja roosat juhet ka nietu, arvatavasti lähen panen ARK homme kirja ennast ja luba tegema kuna jäin yleeile jälle vahele, õnneks olid normaalsed mendid, 1 ütles et ilus roller aga miks tagutuli selline on, ehk siis punane teip :lol:

11. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    ma ka homme arki :d aga tee pilti uuest istmenahast :p

12. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    telefonis olemas aga vaja PC suite uuendada mida kohe kuidagi teha ei viici:D parem otsin san andreasele töötaava cracki:D

13. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    www.gamecopyworld.com sealt peaks saama cracki ag et sis teemasse kh et joppas sul sis mentidega.

14. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
  15. T6R

T6R New Member

51
    0
    0
    See ei aita midagi kui sa selle maha lihvid , endal on sama masin ja see ei aidanud midagi.
    Piiraja on Variaatoris puks ja siis roosa juhe mis läheb samuti variaatorisse.

16. robzzu

robzzu New Member

230
    0
    0
    mida te ajate lolli juttu ptsi ma olen selle roosa juhe juba maha v6tnud , mis l2heb cdist variose , tra tainad ptsi :lol: :lol:

17. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    selline kysimus et kui yle 50ne ei l2he kas vigas võib olla sidurivedrudes/ rullides, sest mulle tundub et lkäheb pöörde küll aga nagu sidur libiseb vms praegu punased sees et võivad liiga kanged olla?

18. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0
    väga võimalik sest sul sumpa ju mingi tavaline plõnn(ära kõvasti karju kui pole aga tundub et on :D) ja sis tollega ei lähe korralikult põõrdesse vbla et sidur ilusti haakuks.

19. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    vaatab äkki piiraja ka seal see veel, mingiaeg maale lähen öõikan sumpa lahti ära:)

20. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    muudatustest siis niipalju et arvatavasti läks cdi peese, käis, jätsin masina seisma ja sädet ple enam.:S
    pakkuge cpi cdid poikad.

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte