aigo13 Freedo2

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aigo13, Juuli 7, 2010.

1. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    freedo2 on stc b9 sellepärast kergem praegu et sellel pole mingi mõnadsi asju ikka peal :lol:
    aga noh suva see
    edu masinaga
    lased kasvõi mingi taldlihvijaga suuremad kondlid üle pärast hakkad käsits nühkima

2. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    ;)

3. RolleriKaspar

RolleriKaspar New Member

528
    0
    0
    Haa mine lase jah liivapritsiga gondldid üle vaata mis pärast alles jääb gondlitest. :lol:

4. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    kk, praegu l2ks velg koos kummiga naabri k2tte:D lapib kummi ara:D jaa kui see valuvelg alla saada siis masinal v2limus muutub kohe:D:D

5. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    nii sain tahomeetri ja bensun2idiku tööle:p aga mul oleks abi vaja... nimelt mis kuradi p2rast ta mul pirne l2bi põletab?? spidomeetri pirn ja kabariidid:S kas sellep2rast v6ib olla et ple muud tarbijat j2rel nt tagutuld?

6. pettasaanu

pettasaanu Bännitud Bännitud

285
    0
    0
    Pingerelee pekkis. Tekib ülelaadimine ja siis peksabki valgusallikad läbi. Mõõda testriga laadimisvool ära. Peaks jääma sinna 13-14,5V vahele.

7. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
  8. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
  9. rasta

rasta New Member

504
    0
    0
  10. McKing

McKing New Member

346
    0
    0
    Traaa Aigo sa jääd ka kõike uskuma:D Liivapritsi viia gondlid:D Mõtle peaga:D Ja tra see ei lähe elus sul 75:D Keni benelli läheb 70 välja mäest alla üksinda. Ja Mäletad kui silvari juures käisime. Benelli peal oli 2 inimest. sa olid üksi ja benelli läks haledalt eest ära ju. niiet ära aja sitta siin. heal juhul 45-50 läheb sul see junn. ise mõõtsin benelli kiirust. ja see ei lähe ju paremini kui teised hiinakat. minuarust on täis juust. välimus eriti rõve. ei oleks seda isegi 600 krooniga ostnud. ja selle mehe käes ei saa sellest asja:D

11. kevv-

kevv- New Member

929
    0
    0
    Veljed vii liivapritsi , tartus bussipargi hoovis , 2 velge 100 eek ja kohe teevad ära . muidugi sa võid minu valged veljed ära osta.

12. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    ei ma eriti plekvelgi ei taha:D:D
    Riho:siis mul polnud sumpa ja karburaatori alla k2ivat tihendit ja karpaalt ahmis lisaõhku t2nu sellele ta ilma yhe junnita puterdasja siis kui mul spitt töötas jooksis ta 75 spitti kyll aga sellest peab mingi 5-km maha v6tma ehk mingi 70 km

13. g 8 h

g 8 h New Member

16
    0
    0
    see võib tal vabalt minna 75 kuid ma arvan et spido paneb mõõda ja läheb kuskil 65-75 vahel hoopis.
    kui sa hakkad võrdlema teisi hiinakaid siis ma arvan et mõni hiinakas teeb sullegi ära..ei tasu nii üldistavalt õelda et hiinakad pasad on,noh tõesti ega kvaliteetsed pole aga siiski oleneb kõik selle omanikust.
    Tore et väljendad oma arvamusi jne aga see et SINA poleks midagi teind nii või naa,see ei koti kedagi,tema otsustab mida teeb ja ostab.
    seda veel näeb kas saab asja või ei saa,:)

igatahes millal kondlid korda teed janii?

14. sander1191

sander1191 New Member

148
    0
    0
    sõbral ka freedo2 aga tal kõik kondlid terveks tehtud!!

15. suburban

suburban Member

458
    0
    16
    türa kui tore mul seda kuulda on!

16. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    no maitea praegu asjal on tagant vaadates vasakpoolne kondel puudu ja parempoolsel suur tykk v2ljas:D ei tea kuna linna l2hen ja klaasriiet ja vaiku ostma l2hen:) ja 1 kondli ara ostan:p,igatahes praegu said k6ik tuled korda:D isegi piduri tule sain paika:D signa ka jne,mis jama on... minek ja tipp kadus ara:S

17. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    oskab keegi aidata??....mul kadus2kki tipp ja minek ara? milles asi olla v6ib? kohapeal panen gaasipõhja siis tahokas on aint 1 peal ja 1.5 vahepeal

18. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    gaasitross perses v?

19. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    eii gaasi annan siis kõik töötab siiber avaneb jne

20. McKing

McKing New Member

346
    0
    0
    Sumpa alla käivat tihendit? 4 taktilistel ei loe see summuti mitte sittagi. Sõida ilma summutita läheb paremini veel edasi kui muidu. Mäest alla võibollla kuidagi punnitab 70 välja. aga tookord venis küll see nagu täi mööda märga munni.

Jaga seda lehte