aigo13 kymco super 9 70cc 07 UUED PILDID ESIMESES POSTITUSES

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by aigo13, Nov 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. omen

omen New Member

638
    0
    0
    Re: aigo13 kymco super 9 07

mida sa seletad? Mis kuradi hooramine? Mina ehitasin selle masina ülesse miks peaks hoorama seda? Ei osanudki tagal lasta veel sis...

2. madboar

madboar New Member

73
    0
    0

:D

3. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0

käisin kohal veel mingi 2 vennaga vaatamas, doppleri koonukas oli veel peal , mis oli ilma swammita, ja ütlesid veel et täna käidi vaatamas , huj käidi kui mingi tolmukihialt väljakakkusid mingi kilede alt rolleri, niiet ära tule seletama, mõtle ennem mida räägid.

4. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

seda ma tean et doppleril oli filter puudu, ma arvan et tänu sellele see sõigi kolvirõnga ära 1 kohast:D, madboard, maitea ma panin ta liikuma, vahetasin korra ap venna vastu ära, tolle käes läks see kymco peese, siis lükates läks käima aga tippu ega midagi polnud:D

5. omen

omen New Member

638
    0
    0

werneri vana roxi e5 oli peal kui ringi sõitsin, toda ei raatsinud kaasa anda, sõitsin enda roxi siis juba ringi ja kymco jätsin vedelema. Masin oli tolmukihi all ja järeldad ei keegi ei käinud ennem vaatamas??naljatilk ära hakka targutama...Ja kymco silku minuajal oli nagu uus mingid tatikad ostsid ära ja ma ei tea mis tegid sellega.

6. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0

okei, ma ei taha poisi rolleri teemat selle "vaidlusega" rohkem rikkuda. aga omen niipalju ma ütlen sinu enda sõnad "Täna käidi just vaatamas" sinnajõudes hakkasid sa alles garaasist kile ja tolmualt seda välja koukima,doppleri koonus ilma swammita oli seal tol hetkel 100% peal ja siis sul veel roxi polnud.
    Aga edu sulle aigo selle kümsoga!

7. omen

omen New Member

638
    0
    0

rox oli juba veebruarist saati !! ja suvel käisid sina vaatamas seda !

8. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

tnx, niisiis sain omale mingid simmerid, 1 simmer oli endal olemas aga variopoolse sain tuttavalt, see mingi mopi oma aga peaks peale ikka istuma.

9. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

kakkusin mootori maha et vaadata mis seisus simmerid on ja et neid vahetada aga mopi simmer ei istu sinna ikkagi:p ja variopoolne simmer oli ikka kõvasti valu saanud nimelt see oli läbi märg seal, sain ka tuled tööle:D süütetrumli juures tulevad juhtmed mis pistikusse lähevad, seal oli 1 juhe vastu sumpat läbi kärssand ja pidin sinna mingi 4 cm juhet veel vahele panema:p

10. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

kakkuysin õlipumba maha ja need nuudid mis väntvõllil on et õlipumpo ringi veaks, seal paistab vastu simmeri vedru, kuidas ma saaks süütetrumli maha?

11. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0

tõmmitsat on vaja.

12. PosPhaze

PosPhaze Member

700
    0
    16

võid kuskile motopoodi minna blokiga, kus hooldatakse, 25 kisuvad maha sul selle

13. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0

2heeblit kummagile poole vahele ja vaikselt nõksutades 2miniga lahti.

14. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

nii, mootor 3 jupiks nüüd:p süütetrumli poolne simmer oli omadega pees, mitte midagi pole tast järel aint mingi auk:D

15. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

niisiis kui keegi ei kirjuta siis kirjutan ise, asjal siis oli see süütetrumli plokipoolne simmer pees, ning sai peale ostetud 12mm mikuni karpa, praegu tahab trumli poolne plokk veel freesi tunda kuna pena kanalit on mingi asi söönud:) ja simmereid

16. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0
    Re: aigo13 kymco super 9 07 HELP

niisiis oleks abi vaja, panin uued simmerid sisse, aga ikka käima ei lähe, isegi ei luba. kas asi võib selles olla et 1 simmer on liialt sügavam vms,

17. Martinkuke

Martinkuke New Member

1,335
    0
    0

liiga sügavale ta nüüd ka ei saa minna seal oli minuarust mingi soon ikka ees et ta edasi ei läheks ja isegi kui läheb kaugemale siis tuleb juba väntvõlli laager vastu äkki panid valetpidi simmeri? v saab kusagilt liiga palju õhku peale vms.

18. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

kõik on õieti, aga käima ei luba isegi, seal mingit soont küll ees pole

19. SecondTry.

SecondTry. New Member

528
    0
    0

käsi karpaette ja peksa, kui tõmbab märjaks siis gaas põhja ja kompressoriots karpast sisse ja paar pauku ning käib

20. aigo13

aigo13 New Member

1,036
    0
    0

käsi karpaette ja peksa, kui tõmbab märjaks siis gaas põhja ja kompressoriots karpast sisse ja paar pauku ning käib[/quote]
    peaks proovima:p

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte