Aiko Aprilia sr70r 08a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Aiko93, Apr 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Muidugi sa ei saa, kui su stock silku peenem kui kohvipulber on, tarkpea.

2. pakspoiss

pakspoiss New Member

137
    0
    0
    pigem on mul vario set paigast.

3. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Aiks, sul oleks aeg uus vario osta üldse. :p Speedcontrol näiteks, või multivar. :D

4. pakspoiss

pakspoiss New Member

137
    0
    0
    no türa, nagu mul raha palju oleks. osta ja osta :| ma oleks juba ammu ostnud kui seda oleks.

5. Daniel

Daniel New Member

953
    0
    0
    Ma küsiks, et kellel seda raha on? :p
    Aga joll liigub edasi küll sul, isegi reversega, ma ei tahakski paremat minekut, kui sul juba on, ei tea mida teised vinguvad siin. .

6. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    Sa tead üldse ka kui vähe mu masin läbi sõitnud on? Ma julgen väita et mu 2000 aasta Runner on vähem läbi sõitnud kui praegu selle Aiko Sr R. Nii et ära üldse hakka siin mingit tarka juttu ajama kui sa asjast ei tea, okei?

7. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Ma arvan, et võin siiski natuke kaasa rääkida, kuna oman ise sama silindrit.
    Sinu jutust saan ma aru, et kui mu masin läks stock silkuga 95.6 km/h gpsi järgi, siis lükkame Sport Pro peale, ja läheb kohe 130kmh/h?
    See 95.6km/h oli minu enda võrri kiirus stock silindriga, mis pole natuke näpitud Aprilia kohta mitte mingisugune ime. Nüüd põristan Sport Proga ringi ja tipp on 105-110. Seega, kui Sinu Gilera just 140 ei lähe, siis leian, et ma midagi valesti küll rääkinud pole!

8. vunka

vunka New Member

1,013
    1
    0
    Et siis 10-15km/h tippkiiruse tõus pole üldse oluline? Pealegi, mingi vend enne seletas et Apriliatel on kiirem ülekanne. Nii et reaalselt võtta mu Gilera ei saagi nii palju minna, aga ma väidan praegu et mu Gilera liigub tippu rohkem kui see Aiko Sr, nii et siin midagi valesti kuna ülekanne on ju kiirem. Endal ka sama silinder ja usun nüüd et nüüd on asi lahenend aight? Peace

Aiko sa aja lihtsalt masin timmi ja kõik

9. mhmh

mhmh New Member

925
    0
    0
    need sinised veljed on suht koledad ikka

10. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Las see tipp olla, peaasi et kiirendus on. Arvan et kui Aiko rahul siis on kõik korras. Aga tead, summutit tahaks varsti tagasi :D .

11. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Kõik mis ma öelda tahtsin lihtsalt on see, et see 95,x km/h gpsi pole selle setiga minuarust halb tulemus. Kui mingisugune sport tegumoega variaator ka külge kruvida, siis saab sealt 100 ja pudinaid ikka kätte, mis on täiesti reaalne.
    Peace ikka jah.

12. pakspoiss

pakspoiss New Member

137
    0
    0
    Kuule :D ma juba 2 päeva olen tahtnud tagasi tuua aga kuulen et sa panid tina :D

13. helar1

helar1 Member

929
    0
    16
    Ma jõusin eile õhtu kodu alles jah, Tartus olen olnud. Aga kappa läbi täna näiteks:d

14. pakspoiss

pakspoiss New Member

137
    0
    0
    vaatab jh :d sest täna vb veel lõpetamisele :D

15. Aiko93

Aiko93 New Member

745
    0
    0
    Sain oma vana kasutaja kh siis tagasi.

Täna peaks shot alla minema. Kui üle ei saanud :p

16. Aiko93

Aiko93 New Member

745
    0
    0
    täitsa putsis kui närvi ajab, olen igatepidi timminud ja möllanud selle shotiga aga ei saa tööle, maisaa aru mida ma tegema lõpuks pean, reversega oli kõik timmis, töötas jne aga nii kui shoti alla panin siis plärtsub ja ei taha käia. Soovitage midagi.

17. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Kui kasutatud sumpa, siis ürita kindlaks teha, ega mingit ummistust kuskil pole

18. Aiko93

Aiko93 New Member

745
    0
    0
    aga mis düüs nt sinna sobiks ? :D

19. Kiho

Kiho New Member

395
    0
    0
    Tean niipalju soovitada, et sõbra SRR-il on shot polini spordi otsas, ning düüs 95.

20. oli

oli Member

446
    0
    16
    Reversega ei peagi midagi tegema aprilial, paned lihtsalt alla ja tõstad nõela astet ühe astme võrra vb ja korras, aga teistega ongi jamamist rohkem, küsi targematelt nõu ja proovi igast rulle ja düüse vahetada ja vedurusid...

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte