90km/h pole 70cc minuarust mingi saavutus mul läheb AP juba 50cc orig. silkuga tsipa üle 90km/h ja mul komp ikka päris väike kuna simmerid juba 13000km+ näinud
Nii ma olen masinat siin nipet näpet teinud, puhastus värki särki ja tulemus on praegu selline et masin on laksupill. Ühelpäeval ka tekkis värvilahenduses üks mõte aga see jääb ka praeguseks mõtteks mis lähipäevil teoksiks saab. (Siis kui pazawazar vajalikud asjad endajuurest ära toob)
Loomulikult kõigepõhilisem on see, et kõik tuled põlevad ka nüüd. Mõned inimesed teavad miks see hea on Spido läheb ka lähipäevil elektriku juurde ja nad vaatavad kas seal saab midagi korda teha vms aga kui ei saa siis pazawazar on leidnud mulle ühe spido mis selljuhul peale läheb kui seda korda ei saa teha.
Spido pidi sel rolleril olema tüüpviga vist?Igatahes,pazawazari aegadest,see spido tööd ei teinud vist kordagi. Järve stati juures pidi aint funkama :lol: Kuidas muidu tuled tööle said?Ma suvel vaatasin,siis ei olnud kuskil ühendustes küll midagi viga..
Kle pazawazar meie nn elektrik vaatas kullipilguga kõik juhtmed ükshaaval läbi ja leidis et ühest kohast oli juhtmed lahti tulnud vms ja pani need uuesti kokku. Aga jamh spido läheb elektriku juurde ja siis saab täpsemalt teada mis sellel viga on eriti ei looda selle spido poolest midagi
Nii täna siis sain Paioli tagumise amordi ka peale pandud ja nyyd on veel nipet näpet ja masin jääb sõidu ilma ootama. Pazawazari käest sain vajalikud jupid ka eile kätte.